etKahvaltiya ne yesek?
etKahvaltiya ne yesek?
Et mi?
valla ayıptır soylemesi beş yumurta ile bi ton balığını liğmeleyip karıştırdım. köy yoğurdu ile yulaf ezmesi, keten tohumu ve ay çekirdeğini karıştırıp yedim. üstüne bir de köy sütü. ekmek yok, çay yok, şeker yok. duvara tırmanırım.Et mi?
Yumurta yesek?
Masallahvalla ayıptır soylemesi beş yumurta ile bi ton balığını liğmeleyip karıştırdım. köy yoğurdu ile yulaf ezmesi, keten tohumu ve ay çekirdeğini karıştırıp yedim. üstüne bir de köy sütü. ekmek yok, çay yok, şeker yok. duvara tırmanırım.
yulaflı yoğurt var diye öyle. yoksa yedi yumurta yiyorum. hareketli iş hayatı ve spor olunca böyle oluyor. yediriyor.Masallah
5 yumurtadan sonra ben iptal.
Yarasin
Ye ya hu..yulaflı yoğurt var diye öyle. yoksa yedi yumurta yiyorum. hareketli iş hayatı ve spor olunca böyle oluyor. yediriyor.
lokmamı say yaaaaaaaYe ya hu..
Ihtiyacin vardir belki fücüdünün..
Gözümüz yok bdbsbs
Töbestagfurullahlokmamı say yaaaaaaa
Hava çok sıcak. Şimdi değilSanirim kitaplarin üstünde ölüjem ya.
Burasi esiyo...Hava çok sıcak. Şimdi değil
Türk kahvesi.Bir tembellik var ki bu sabah üstümde, sormayin gitsin.
Bu ne ya hu?
ZAmani deel tembelligin.
Niye Türk Kahvesi denmis?Türk kahvesi.
Kahveyi pişirme şekli Türk'e has o sebeple. Yoksa kahvenin menşei Yemen. Çok da uzunca değil aslında ama sen bilgiyle dayak atmak istiyorsan bir şey diyemem tabiNiye Türk Kahvesi denmis?
Neyse bu baska ve uzunca bi konu.
Yap da icek.Kehkehkeh.
Hadi yakaladin beni.Kahveyi pişirme şekli Türk'e has o sebeple. Yoksa kahvenin menşei Yemen. Çok da uzunca değil aslında ama sen bilgiyle dayak atmak istiyorsan bir şey diyemem tabi
Ben kurt kahvesi içiyorum, sen yap![]()
kımızdan biraz daha acı.Hadi yakaladin beni.
Koş, şimdi sira bende.
Aciklaman dogru tabii ki.
Yaptim zaten kendime kahve.
TAze cekilmis cekirdekden.
Kurt kahvesi mi? iyi bari.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.