nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Abi bir kere benim yanımda duracak adam beni taşıyabilecek, ben istemeden yapmalı. Ben istedikten sonra ne yapayım ben o yardımı da, ilgiyi de, sevgiyi de?

Hasta mıyım, direkt alıp götürecek.
Kocam ben hastayım, gel beni al da hastaneye gotur demem.
Açım ve yemek yaparım mı yok? Hadi gel yemek ismarlayayim sana diyecek, bu ince düşünmektir.
Sevgiyi, yardımı, ilgiyi asla ben dile getirmem, o hayatımda ise zaten özel biridir, herkesten farklıdır.
Yoksa anlaşamayiz.

Az önce dediğim bazı şeyler şey gibi algılanmış, hani o yapmasın bir şey ben hallederim gibi ama alakası yok, ben asla kimsenin bakıcısı veya hizmetçisi değilim. Hele buna mecburmusum gibi hissettirilirse inadina yapmam.
Bu bir görev değil, bunu kocama ve kendime yapacağım için mutlu olmam gerek, istemem gerek.

Ben yine kendimi çok iyi ifade edemedim şu an sanırım hala dehşet uykum var, başka zaman şey yaparız bu konuyu jdjdjdjd
Nasıl istersen güzel açıkladın ya gayet
Ben evlilikle alakalı bi başşık açcam bir ara şeederiz 🤣🤣

Xasthur

Yönetici
Abi bir kere benim yanımda duracak adam beni taşıyabilecek, ben istemeden yapmalı. Ben istedikten sonra ne yapayım ben o yardımı da, ilgiyi de, sevgiyi de?

Hasta mıyım, direkt alıp götürecek.
Kocam ben hastayım, gel beni al da hastaneye gotur demem.
Açım ve yemek yaparım mı yok? Hadi gel yemek ismarlayayim sana diyecek, bu ince düşünmektir.
Sevgiyi, yardımı, ilgiyi asla ben dile getirmem, o hayatımda ise zaten özel biridir, herkesten farklıdır.
Yoksa anlaşamayiz.

Az önce dediğim bazı şeyler şey gibi algılanmış, hani o yapmasın bir şey ben hallederim gibi ama alakası yok, ben asla kimsenin bakıcısı veya hizmetçisi değilim. Hele buna mecburmusum gibi hissettirilirse inadina yapmam.
Bu bir görev değil, bunu kocama ve kendime yapacağım için mutlu olmam gerek, istemem gerek.

Ben yine kendimi çok iyi ifade edemedim şu an sanırım hala dehşet uykum var, başka zaman şey yaparız bu konuyu jdjdjdjd
uyu uyu sen .d

Xasthur

Yönetici
Forest 1 forest 2 oynadım.
Forest bu oyun gibi sarmıyor.
İmzamı atarım.
Ki forest 1 i defalarca oynadım.
biz yaşlandık artık ya oyun skalamız biraz farklı arkadaşlarlar boomer oyunları oynuyoz biz örneğin dark souls .d

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@-a- sana güveniyorum beni ve tüm kızları yarı yolda bırakmazsın

Bize yarın açıklar misin şimdi mesain bitecek diye zorlayamiyorum

Xasthur

Yönetici
ata sporunuz olan haddinden fazla trip ile naz yapmanın arasını bulursanız o cilvedir kızlar.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Aha bişe hatırladım.
Sevdiği çikolatadan almak.🤣🤣🤣🤣

Üst Alt