@SleepleSsS beye meydan okuyalım bakalım...
Mutfakta aşçiymiş kendisi🥱
Marifetlerinizi döktürün :)
Sizleri de beklıyoruz meydan okumaya
Benim güvecim var ama kapağı kirildi yaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Efenim güveçte köy tavuğu olur kendileri
Püf noktasına değinecek olursak
Köy tavuğu çok geç piştiği için yanındaki malzemelerin ebatları da büyük olmalı erimesin diye ekstra yağ eklemedim tavuğun yaği çok fazla
Tüm malzeleri ekledikten sonra toprak kabınızın ağzını sıkımsıkı sariyorsunuz alti çok kısık şekilde pişene dek ocak veya firinda bekletiyorsunuz teferruat gerektirmeyen oldukça kolay bir yemek :) afiyet olsun sizlere de fikir olsun
Folyo ile kapatsan yine olur üstüne dilersen başka kapat istersen hiç kapatma folyo yiyeceğe temas etmiyor buradaBenim güvecim var ama kapağı kirildi yaaayani yarisini kapatsam olur mu ki acaba dkjdjdd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Efenim güveçte köy tavuğu olur kendileri
Püf noktasına değinecek olursak
Köy tavuğu çok geç piştiği için yanındaki malzemelerin ebatları da büyük olmalı erimesin diye ekstra yağ eklemedim tavuğun yaği çok fazla
Tüm malzeleri ekledikten sonra toprak kabınızın ağzını sıkımsıkı sariyorsunuz alti çok kısık şekilde pişene dek ocak veya firinda bekletiyorsunuz teferruat gerektirmeyen oldukça kolay bir yemek :) afiyet olsun sizlere de fikir olsun
İştahımı açtınız zalımlarrr![]()
![]()
Madem çelinç yapmış @Chen Hanim, bende katilmasam olmaz
Patates ve patlicanlari küp küp soganlari halka halka kestim, yeşil biberleri ve domatesleri dört e böldüm hepsini borcama koydum.
Sosu icin, kaynamis suya iki yemek kaşığı salca atip sos haline getirdim onun icine de baharatlari attim.
Simdi firina verdim bakalim nasil olacak yemek :)
Ben genelde evde yalnız olduğumda ve keyfim yerindeyse kendimi şımartmayı seviyorum bu konuda. Olurda bu ikisi mümkün olursa neden olmasınSenden de beklıyoruz @HolySpectre bugun olmazsa cumartesi pazar girersin mutfağa artık
@Walker bey olsa sanatsal çekimler yapardı ekrana ağzımızın suyu akardı bizimki anca bu kadar jdjddmcnxn
döner etimi o![]()
Eline sağlık sunum çok güzel pişirirken de güzel mi görmek istiyorumBuyrun (:
![]()
![]()
O kısmı zor restorantta uzun çekemem :)Eline sağlık sunum çok güzel pişirirken de güzel mi görmek istiyorum
mutfakta aşçı@SleepleSsS beye meydan okuyalım bakalım...
Halka yanliş spoiler veriyorsun qibimutfakta aşçı
dışarda beyefendi
yatakta ise
uykucu
şu sondaki emoji nidiniyle
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.