Sevgili Forumsalcılar
Haşladiğimiz bagetleri yağda çeviriyoruz
Yarım ay kestiğimiz soğanları da çeviriyoruz
Kibrit çöpü kestiğimiz kapya biber, havuç, yeşil biberi de çeviriyoruz
Sebzeleri çok bekletmeden 1 2 dak içinde aliyoruz tavuk mor soğan ve sebzeleri ayrı çevirdik
Tavuğu kızartabilirsiniz damak zevkinize kalmiş
Sonra tavuktan başlayarak sebzeler ve soğanı diziyoruz aynı tavaya
Üzerine yıkanmış pirinçler
Ve kimyon
Zerdeçal
Kişniş tohumu
Kırmızı toz biber pul biber
Kekik
Karabiber
Tuz
kuş üzümü
Tavuğu Haşladiğimiz suyu da ilave ederek
Önce hatlı ateş sonra kısık ateşte pirişiriyoruz
Afiyet olsun