Maria puderin has kankasi kero hg
sana mariayla birlikte uyuduğumuz geceyi anlatmış mıydım.......................Maria puderin has kankasi kero hg
kim o söyle hemen beynine vuralım .s.sBeni hoşbulmamış
yalnız o zaman gözümden kaçmış ama holinin türkçesi de tam bir istanbul beyefendisi300 mesaj sonra Merhaba konusu açman oldukça düşündürücü
Nasıl bir emoji olduğunu bilsem ekleyeceğim.
Sana ilk hosgeldin diyende @ivan divandelen bey olmasi ....
Gülücük ne anlama geliyordu?
ilk ivan beyin hoş geldin demesi pekiiiii.............![]()
aklın yolu 1 sonuçta hjghfkSen yazmişsin zateeeeen dhsjjss
Başlığa girince aynı şeyi düşündüm :)Sana ilk hosgeldin diyende @ivan divandelen bey olmasi ....
İcimi okumussun jdjdjdmillet hg derken holi de gelir 8.7K mesaj sonra konuyu hortlatman da düşündürücü der................
Ne dedim ben hııı ne dedim bennnİcimi okumussun jdjdjd
Ne dedim ben hııı ne dedim bennn![]()
Bana böle şeylerle gelinnn 😍Holynin mesajından altinti yaptin sanmistim djdjjdd okadar inandırıcıydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.