Tekrar hoş geldin canımhortlatmak gibi olmasın ama hg demeyenler varsa lütfen desinn![]()
ben çok eğleniyorum ama kanksKanks sen niye böylesin yaa. İyice deli ettin kendini. Nen var kuzum
bize ne bu bilgidenSelam 🙋♂️ hoş geldin. Seni affettim kırgınlığım kalmadı sana![]()
sosyolojik bir deney için forumda olduğunu düşünüyordum, bu cevapla emin oldumBana üzülüyormuşsun diye şeyaptım![]()
Hoş geldiiin ne iyi ettin de geldin :)hortlatmak gibi olmasın ama hg demeyenler varsa lütfen desinn![]()
Ya bak yine ileri görüşlülükte benHoş geldiiin ne iyi ettin de geldin :)
Ben görmemişim bunu demek ki benim girmediğim zamanlara denk geldin
Bence de iyi bir şeyYa bak yine ileri görüşlülükte benmillet 3.-4. ye hg dedi sen eksik kalmışsın neyse ki açığı kapattık
Teşekkür ederim efenim bu iyi etmişlik iyi bişi![]()
ay teşekkür ederim, çok naziksinizz...Hoş geldin demeyenleri payladığın için gelir gelmez ilk işim sana hoş geldin demek oldu :)
çok zekisin valla, bahaneyle konunu güncel tutuyorsunay teşekkür ederim, çok naziksinizz...
------
arkadaşlar görüyorsunuz bu defa ben hortlatmadım, doğan cevap hakkından mütevellit ben şey ettimmm![]()
bir efsaneye göre zekanın benden fışkırarak aktığı söylenir....çok zekisin valla, bahaneyle konunu güncel tutuyorsun![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.