Ne ara yapmısım ben o işiiibana laf sokarsın başka üyelere yardımcı olmaya çalışırsın![]()
Ne ara yapmısım ben o işiiibana laf sokarsın başka üyelere yardımcı olmaya çalışırsın![]()
300 mesaj sonra Merhaba konusu açman oldukça düşündürücü
Nasıl bir emoji olduğunu bilsem ekleyeceğim.
Yeni üzerinden yıllar geçmiş meseleyi bulmayı başarmışsın
eline su dökemeyiz ama çok iyi bi stalkerımdırYeni üzerinden yıllar geçmiş meseleyi bulmayı başarmışsın
![]()
lkajsdl
Buna hiç şüphe duymuyorum yasak elma izleyen insanların en belirgin özelliği bu benceeline su dökemeyiz ama çok iyi bi stalkerımdır![]()
başladın mı izlemeyeee :benşok:Buna hiç şüphe duymuyorum yasak elma izleyen insanların en belirgin özelliği bu bence![]()
1. sezon 15. bölümbaşladın mı izlemeyeee :benşok:
ekran görüntüsü istiyorummm1. sezon 15. bölümlkajsdlksadjlkqwe
evetGerçekten ciddi ciddi soruyormusun birde
Ben dizi izlemeyi çok seven bir insan değilken, varsayalım dizi izlemek istedim. Bu dizinin yasak elma olma olasılığının olduğuna inanıyormusun![]()
İzlersem mutlu olacakmısın
yoooİzlersem mutlu olacakmısın
Oyunculuk mimikler sıfır herşey yapmacık allah askına espiri yapabildiklerine dahil ihtimal bile vermiyorumyooo
bana ne
o ince esprileri kaçıran sensin izlemeyerek sen kaybediyosun![]()
baya izlememişsin, ciddi ciddi izlememişsin çok belliOyunculuk mimikler sıfır herşey yapmacık allah askına espiri yapabildiklerine dahil ihtimal bile vermiyorum
Kardesim izliyor ister istemez denk geldim oradan biliyorum bilmesem bu kadar yüklenirmiyimmbaya izlememişsin, ciddi ciddi izlememişsin çok belli![]()
pff sen ne anlarsın espriden ondan bundan .s.sKardesim izliyor ister istemez denk geldim oradan biliyorum bilmesem bu kadar yüklenirmiyimm
Sen zevk aldıktan sonra bana laf söylemek düşmez ama yinede izlenecek gibi değil yahu lkjadpff sen ne anlarsın espriden ondan bundan .s.s
git sen elit diziler izle, htgawm tam senlik
ben çok yönölü bi insan olduğum için hepsi hitap edebiliyo bana![]()
ona kalırsak senin esprilerin de çekilecek gibi değil ama çekiyoruz işte, naapcannSen zevk aldıktan sonra bana laf söylemek düşmez ama yinede izlenecek gibi değil yahu lkjad
Ben yapmamak için direniyorum sen kaşınıyorsun neyapayımona kalırsak senin esprilerin de çekilecek gibi değil ama çekiyoruz işte, naapcann![]()
baştan merakımı uyandırmasaydın .s.sBen yapmamak için direniyorum sen kaşınıyorsun neyapayım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.