çen neden ben foruma üye olduğumda duvarıma yazmadın buralarda etiketlemedinAramıza hoş geldin @DmLa

onun yerine 300 mesaj sonra gitmiş konu açmış diyenlerde kanki oldunnn

unutursak kanımız kurusunnnnnnnnn..........................
çen neden ben foruma üye olduğumda duvarıma yazmadın buralarda etiketlemedinAramıza hoş geldin @DmLa
geç olsun güç olmasındıdıdıdı
ben söyledikten sonra ne önemi var
bu geç ve güç olmanın da ötesinde resmen zorla kanksgeç olsun güç olmasındıdıdıdı![]()
Valla haklısın ben de söyledikten sonra yapılan şeylerin hep eksik kaldiğin düşünürümben söyledikten sonra ne önemi var
bi de 4977 mesaj sonra![]()
@Chen 'in canı saoslunbu geç ve güç olmanın da ötesinde resmen zorla kanks![]()
olsun 300 mesaj sonra açmışım ben o konuyu, laf sokmuştu ismi lazım olmayan bağzı birtakım adminler......... içime oturmuştuu
neyse ki bu aralar aşırı arsız ve yüzsüzümValla haklısın ben de söyledikten sonra yapılan şeylerin hep eksik kaldiğin düşünürüm
sen paylaştın ben beğeniimm alcatraz da yorum yapsınnn#pumpkineUzananKlavyelerKırılsın
yorum#pumpkineUzananKlavyelerKırılsın
böle mi yorum yap dedim ben sana .s.s
evet olabilitesi yüksek kasjdsaböle mi yorum yap dedim ben sana .s.s
eskiden ben paylaşır sen beğenir hakan yorum yapardı acaba yeni rolünü mü yadırgadın![]()
olmasaydı sonumuz böyle................ millet 2. evlilik yıldönümü kutluycak haftaya biz de hala onu yeme bunu ye .s.ssevilen, özlenen
ben olmalıydım
seni bir başkası
sevmemeliydi.
kalbinin sahibi
ben olmalıydım
BEENN OLMALIYDIIMMMM
BEENN OLMALIYDIIMMMMMMMM
SEVİLEENNN ÖZLEENEENNN BENNN OLMALIYDIIMMM
görünmüyor ?Abiiiğ
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.