halktan yanayım zaten kanks. ama bünye kaos seviyo napıyım. bombalanan ben olsam da elde değil. gönül kaos seviyooo............işte gücün değiştirdiği biri daha, hani sen hep halkçıydın halkın yanındaydın kanks nolduuuuuuuuu................
halktan yanayım zaten kanks. ama bünye kaos seviyo napıyım. bombalanan ben olsam da elde değil. gönül kaos seviyooo............işte gücün değiştirdiği biri daha, hani sen hep halkçıydın halkın yanındaydın kanks nolduuuuuuuuu................
olsun kırıldım şu an .shalktan yanayım zaten kanks. ama bünye kaos seviyo napıyım. bombalanan ben olsam da elde değil. gönül kaos seviyooo............
sen kırılacagına forum çöksün kanksss...olsun kırıldım şu an .s
senle artık aramızda an itibariyle kişiselleştirdiğim bir problem varsen kırılacagına forum çöksün kanksss...
nerde yettkiliiiii
nerde bu devlet ???
nerde bu imzaa ???
hep merak etmiştim. uyar butonu ne işe yarıyor diye. sanırım deneme vakti geldiiisenle artık aramızda an itibariyle kişiselleştirdiğim bir problem var
yanınızdayız kanks ayakları sökmez artık
hepinizden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yemin ederim üzerimde öle bi gerginlik var ki eski forumsal olsa şu mesajına vereceğim cevapla rahat 1 ay banlanırdım ama burası öyle değil, nerede eski forumlarhep merak etmiştim. uyar butonu ne işe yarıyor diye. sanırım deneme vakti geldiii![]()
uyarılmış kullanıcı böyle oluyormuş anlaşıldıyemin ederim üzerimde öle bi gerginlik var ki eski forumsal olsa şu mesajına vereceğim cevapla rahat 1 ay banlanırdım ama burası öyle değil, nerede eski forumlar
sanırım her şey yolundaymış gibi davranmaktan yoruldumuyarılmış kullanıcı böyle oluyormuş anlaşıldı
niye gerginsin sen bugün ?
o aydınlanmayı bende yaşadım kanks. kabullenince daha rahat ilerliyosanırım her şey yolundaymış gibi davranmaktan yoruldum
çünkü hiçbir şey yolunda değillllllllllll
yooo hiç de öyle olmuyo kaç haftadır salla her şeyi dedim dedim en sonunda sıradağlar gibi yığıldı işte önümeo aydınlanmayı bende yaşadım kanks. kabullenince daha rahat ilerliyosktr et kafna takma. inceldiği yerden kopsun herşey
sende niye işe yaramıyor ki kanksyooo hiç de öyle olmuyo kaç haftadır salla her şeyi dedim dedim en sonunda sıradağlar gibi yığıldı işte önüme
neyse nasılsa kero halleder bi yolunu bulur
pehlivan olmanın getirdiği some bi yerlerde temassızlık problemssende niye işe yaramıyor ki kanks
seçilmiş kişi sen olmalısın !!
yine de imzası görünmediği gerçeğini değiştirmiyor kuzum bu
Meeeeeğ mmeeyine de imzası görünmediği gerçeğini değiştirmiyor kuzum bu![]()
iştee yaa yine çıka geldi sislerin ardından ve şakkadanak çözdü olayı
senden böyle bişi beklemiyordum. sesinden okuyunca ben:Meeeeeğ mmee
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.