1y1 günler herkese
Alnımı öpersen işler değişirya seni ope ope oldururum he
alnini getir opemm
💖helalimsin opucugu💖Alnımı öpersen işler değişir
Bundan böyle helalimsin
Ben şu an canlandım..arkadaşlar yaşıyor muyuz?
o zaman şu an bütün standartlarımı karşılıyorsun nefes alarak.....Ben şu an canlandım..
tipini s.eveyim senin...o zaman şu an bütün standartlarımı karşılıyorsun nefes alarak.....
Sende standart diye bir şey yokmuş ki zaten..o zaman şu an bütün standartlarımı karşılıyorsun nefes alarak.....
yaaaaaaa ayrıca zeki de..........Sende standart diye bir şey yokmuş ki zaten..
güzel olduğunu tekrar tekrar söylemeye gerek duymadın sanırım?yaaaaaaa ayrıca zeki de..........
evet...güzel olduğunu tekrar tekrar söylemeye gerek duymadın sanırım?
sen de beni ne... söyle lütfen...@Bel far niente beni korkutmaya başlıyorsun, sakin ol!
Tamam, evet ben de seni.
Ben de seni zeki buluyorum?sen de beni ne... söyle lütfen...
başka?Ben de seni zeki buluyorum?
özelimizi dökmesek mi buraya.....başka?
özelimizi özelden söyle o haldeözelimizi dökmesek mi buraya.....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.