Valla ben benden geçtim artık ya .s.s ama bu hafta biraz daha serin geçen hafta 40 üstüydü hep@pumpkin eridin mi hala tek parça misin o neymiş oyleeee

Valla ben benden geçtim artık ya .s.s ama bu hafta biraz daha serin geçen hafta 40 üstüydü hep@pumpkin eridin mi hala tek parça misin o neymiş oyleeee
Senin amca tipli balıklar da yanıyordurValla ben benden geçtim artık ya .s.s ama bu hafta biraz daha serin geçen hafta 40 üstüydü hepdün bankada bi ara bacaklarım üşür gibi oldu. Sonra bankadan dışarı adımı atınca yeminle ateş topunun içine girdim gibi hissettim dün hissedilen 50 derece falandı sanırım
![]()
Onlar iyi ya hayata tutundu bu ara haftada bir falan su takviyesi yapıyorum miktarı artırdım şikayetçi değil gibiler ama doymuyorlarSenin amca tipli balıklar da yanıyordur![]()
teşekkür ederim. modem arızalandı kurulumu adam değil ben tamamlamak zorunda kaldım ama hallettim şimdi böceğim. teşekkür ederim iyi dileklerin için iyi ki varsın.Yaaa otobüsler iyi üşüyor ben de bir defasında öyle oldum inna kemiklerime kadar donmuştum
Kliması çarpıyor 2 gün hasta gibi değil gibi geziyorsun öyle
Çok geçmiş olsun İnterneti bekleyene dek yemeğini yesene yaw kim bilir ne zaman gelirler
Sütlü kahve yapayım dedim, peynir altı kahve oldukesildi süt 😄
Daha yeni pazar günü getirmişti sütçü 🤓Sütün mü bozuktu
Açik sütler daha çabuk bozuluyorDaha yeni pazar günü getirmişti sütçü 🤓
Birazını tüketirim düşüncesiyle dolaba koymadım, havalar sıcak tabi 🤓
Sağlıklı kahveye dönüştü![]()
boş ver tokat falan baş başa kalabileceğimiz bir yere geçelim <3
ben dans etmem. sevmem zaten. siz takılın :dDans figürlerini mi beğenmedin
@alcatraz
Tamam sen şarkıyı söyleyen olben dans etmem. sevmem zaten. siz takılın :d
ama sesi... ama o sesi.... ahh kulaklarım özür dilerim
aynı hesaba geldi. ses mi var bende ajksdTamam sen şarkıyı söyleyen ol
Denersin en azındanaynı hesaba geldi. ses mi var bende ajksd
Yakın dudaklar ayakları aramaz.
Ahlak polisi kurabiyem![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.