pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Misafirin gitti mi

Benim üstümden misafir geçtiğinde de öyle oluyorum özellikle çocuklu
Gittiler yaa 1.5 saat anca kaldılar o arada da gerçekten tek bir muhabbet edemedik, iki bebe bizi parmağında oynattı resmen 🤦‍♀️ Allah anne ve babalara sabır versin bunu kaldıracak kafam olduğunu sanmıyorum :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Biz rahat rahat sohbet ediyoruz yaa

Çocuklar diğer odaların bilmem nerelerine bir şeyler dökerken duvarlara tırmanırken

İnsan Bi endişelenir gavur malı mı bu arkadaş hadi benim eşyam kırılıyor dökülüyor seninki de çocuk üstüne filan düşüp kesse

Gerçi böyle çocuklar daha rahat büyüyor... 🙄

pumpkin🌸

Elmas Üye
Biz rahat rahat sohbet ediyoruz yaa

Çocuklar diğer odaların bilmem nerelerine bir şeyler dökerken duvarlara tırmanırken

İnsan Bi endişelenir gavur malı mı bu arkadaş hadi benim eşyam kırılıyor dökülüyor seninki de çocuk üstüne filan düşüp kesse

Gerçi böyle çocuklar daha rahat büyüyor... 🙄
Bence çocuğu bi salmak lazım ağlaması lazımsa ağlasın hep ilgi hep ilgi nereye kadar :honk: bu bebeler daha küçük biri 1 biri 4 yaşında biri emekliyor garibim ötekine de telefon verdik allah affetsin :honk: küçük uyumayınca kalktılar .s.s
Ama çocuğuna bi dur sus demeyen insanları da anlamıyorum. Rahmetli ananem de yaramaz çocuklu misafir sevmezdi gök yere iniyor bunlar geldi mi derdi :honk: içim geçmiş ya benim .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bence çocuğu bi salmak lazım ağlaması lazımsa ağlasın hep ilgi hep ilgi nereye kadar :honk: bu bebeler daha küçük biri 1 biri 4 yaşında biri emekliyor garibim ötekine de telefon verdik allah affetsin :honk: küçük uyumayınca kalktılar .s.s
Ama çocuğuna bi dur sus demeyen insanları da anlamıyorum. Rahmetli ananem de yaramaz çocuklu misafir sevmezdi gök yere iniyor bunlar geldi mi derdi :honk: içim geçmiş ya benim .s.s
Yaa ben sorumsuz anne sevmiyorum aslında....

Eline ekmek poğaça çikolata verip salıyor odalara ne var o odada niye gönderiyon

Önüne ser bişey yerken dökülmesin

Ayy Bi arkadaşim da kuru biber dolması verirdi ellerine koşa koşa evin içinde heryer pirinç 😒

(bir de der ki amaan bizim çocuklar çok uslu yine Milletinkine bakıyorum da ..)

Daha yeni çikolatalı elini koltuğa sürmüş ...

Bembeyaz kumaş sandelyeme kusmuş
😒

Al çocuğun elini sil diye ıslak mendil veriyorum

Ayyy ablası biz ıslak mendile karşiyiz

Lnnn ben karşi değilim
Sürdü elini her yere
Neyse gece gece sinirlenmicem

İleride oturmaya gelirsen lütfen şimdiden bunlara dikkat et @pumpkin kırmızı çizgim Yaa

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yaa ben sorumsuz anne sevmiyorum aslında....

Eline ekmek poğaça çikolata verip salıyor odalara ne var o odada niye gönderiyon

Önüne ser bişey yerken dökülmesin

Ayy Bi arkadaşim da kuru biber dolması verirdi ellerine koşa koşa evin içinde heryer pirinç 😒

(bir de der ki amaan bizim çocuklar çok uslu yine Milletinkine bakıyorum da ..)

Daha yeni çikolatalı elini koltuğa sürmüş ...

Bembeyaz kumaş sandelyeme kusmuş
😒

Al çocuğun elini sil diye ıslak mendil veriyorum

Ayyy ablası biz ıslak mendile karşiyiz

Lnnn ben karşi değilim
Sürdü elini her yere
Neyse gece gece sinirlenmicem

İleride oturmaya gelirsen lütfen şimdiden bunlara dikkat et @pumpkin kırmızı çizgim Yaa
Güler misin üzülür müsün diyerek okudum sgshsv
Keşke benim arkadaşlar da sorumsuz olsaydı ya bi salsalardı çocukları iki muhabbet etseydik.. ama edemedik .s.s
Ben çocuğa karşıyım çen rahat ol, benim ruhum çocuk ama kendime garanti veremem :p

Biggie

Özel Üye

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kestirmisim yeni uyandım biraz kendime geldim. İnternet bağlamaya gelecekler. Gelip gitsinler de yemek yicem muhtemelen ac olduğum için olmalı ki hala üşüyorum jdjdjd
Yaaa otobüsler iyi üşüyor ben de bir defasında öyle oldum inna kemiklerime kadar donmuştum

Kliması çarpıyor 2 gün hasta gibi değil gibi geziyorsun öyle

Çok geçmiş olsun İnterneti bekleyene dek yemeğini yesene yaw kim bilir ne zaman gelirler

Üst Alt