Güneş batarken ardından tepelerin veda vakti geldi teletabilerinUyku bastırdı
Güneş batarken ardından tepelerin veda vakti geldi teletabilerinUyku bastırdı
banka mı ?!?!?1 yatmış mı para aldksaldTemizlik ve banka işleri bitti mi @pumpkin
bnm bilgim yok
Misafirin gitti mi@Chen şu an çok mutsuz ve yorgunum sanırım yorgun bir mutsuzum .s.s
Gittiler yaa 1.5 saat anca kaldılar o arada da gerçekten tek bir muhabbet edemedik, iki bebe bizi parmağında oynattı resmen 🤦♀️ Allah anne ve babalara sabır versin bunu kaldıracak kafam olduğunu sanmıyorumMisafirin gitti mi
Benim üstümden misafir geçtiğinde de öyle oluyorum özellikle çocuklu
Bence çocuğu bi salmak lazım ağlaması lazımsa ağlasın hep ilgi hep ilgi nereye kadarBiz rahat rahat sohbet ediyoruz yaa
Çocuklar diğer odaların bilmem nerelerine bir şeyler dökerken duvarlara tırmanırken
İnsan Bi endişelenir gavur malı mı bu arkadaş hadi benim eşyam kırılıyor dökülüyor seninki de çocuk üstüne filan düşüp kesse
Gerçi böyle çocuklar daha rahat büyüyor... 🙄
Yaa ben sorumsuz anne sevmiyorum aslında....Bence çocuğu bi salmak lazım ağlaması lazımsa ağlasın hep ilgi hep ilgi nereye kadarbu bebeler daha küçük biri 1 biri 4 yaşında biri emekliyor garibim ötekine de telefon verdik allah affetsin
küçük uyumayınca kalktılar .s.s
Ama çocuğuna bi dur sus demeyen insanları da anlamıyorum. Rahmetli ananem de yaramaz çocuklu misafir sevmezdi gök yere iniyor bunlar geldi mi derdiiçim geçmiş ya benim .s.s
Güler misin üzülür müsün diyerek okudum sgshsvYaa ben sorumsuz anne sevmiyorum aslında....
Eline ekmek poğaça çikolata verip salıyor odalara ne var o odada niye gönderiyon
Önüne ser bişey yerken dökülmesin
Ayy Bi arkadaşim da kuru biber dolması verirdi ellerine koşa koşa evin içinde heryer pirinç 😒
(bir de der ki amaan bizim çocuklar çok uslu yine Milletinkine bakıyorum da ..)
Daha yeni çikolatalı elini koltuğa sürmüş ...
Bembeyaz kumaş sandelyeme kusmuş
😒
Al çocuğun elini sil diye ıslak mendil veriyorum
Ayyy ablası biz ıslak mendile karşiyiz
Lnnn ben karşi değilim
Sürdü elini her yere
Neyse gece gece sinirlenmicem
İleride oturmaya gelirsen lütfen şimdiden bunlara dikkat et @pumpkin kırmızı çizgim Yaa
Kestirmisim yeni uyandım biraz kendime geldim. İnternet bağlamaya gelecekler. Gelip gitsinler de yemek yicem muhtemelen ac olduğum için olmalı ki hala üşüyorum jdjdjdIsınabildin mi @alcatraz
Yaaa otobüsler iyi üşüyor ben de bir defasında öyle oldum inna kemiklerime kadar donmuştumKestirmisim yeni uyandım biraz kendime geldim. İnternet bağlamaya gelecekler. Gelip gitsinler de yemek yicem muhtemelen ac olduğum için olmalı ki hala üşüyorum jdjdjd
@pumpkin eridin mi hala tek parça misin o neymiş oyleeee
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.