Gecenin üçünde, seni düşünmekten uyuyamıyorum diye mesaj atsam sapık mı olurum yoksa???Değerli olduğunu hissettirebilir.
Düşünmek, önemsenmek gibi
Gecenin üçünde, seni düşünmekten uyuyamıyorum diye mesaj atsam sapık mı olurum yoksa???Değerli olduğunu hissettirebilir.
Düşünmek, önemsenmek gibi
Gündüz yaz..Gecenin üçünde, seni düşünmekten uyuyamıyorum diye mesaj atsam sapık mı olurum yoksa???
Gündüz olmaz... gece o da uyumadıysa ve tutarsa...... neyse askjdlajkldsajlkGündüz yaz..
Hep aklıma geliyorsun uyuyamadım diyebilirsin mesela
ben sapık çıktım....Gündüz olmaz... gece o da uyumadıysa ve tutarsa...... neyse askjdlajkldsajlk
kız olsam kesinlikle seninle konuşmam pis sapık.ben sapık çıktım....
O zaman gece yaz uyuyorsa bile sabah görür belkiGündüz olmaz... gece o da uyumadıysa ve tutarsa...... neyse askjdlajkldsajlk
İnşallah uyumuyordur...O zaman gece yaz uyuyorsa bile sabah görür belki![]()
:)İnşallah uyumuyordur...
Mayaladiğim yoğurdun tadına bakıyorumNapıyonuz forum?
Ooohh eline sağlık. :)Bence olmuş
Teşekkür ederim çukulatam sen neler yapıyorsunOoohh eline sağlık. :)
Eve şimdi girdim, çayım demlensin, keyif yapacağım. : )Teşekkür ederim çukulatam sen neler yapıyorsun
Ayy ben de çay demleyip diye suyu kaynattımEve şimdi girdim, çayım demlensin, keyif yapacağım. : )
Sağol kuzum, bir gün beraber içelim.Ayy ben de çay demleyip diye suyu kaynattım
Sonra da amann dedim üşendim geri kapattim
Afiyet olsun çiçeğim sana
Ayy altlı üstlü filan olsak ne iyi olurduSağol kuzum, bir gün beraber içelim.
Sabaha kadar.: )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.