Çok hafif atıyor Chen. Kar yağsa da soğuk kırılsın istiyorum artık.Oralarda kar var mi @döngüsel
Yeni seçimlerde her eve bir kadir ezildi vaadleri olsa keşkeKadir ezildi yi izledikçe temizlik aşkım geliyor Sjssjsj
Ya ciddi anlamda her eve lazım enerjisi çok iyi ya :)Yeni seçimlerde her eve bir kadir ezildi vaadleri olsa keşke
Tekrarını yapar o :dKeşke dün gece gelseydin @Serçe ivan yayında esrarengiz seyler çaldi bize
Doom günüymüş dün alemlerden alemlere götürdü bizi bişiler çaldi ama anlamadım ben tam olarak şamanizme kaydık yavaş yavaşTekrarını yapar o :d
Bende ben yokken hep Murat övüç izledim Chen..Ayrıca sen yokken akaryakıta 7 kere zam geldi @Serçe
@Walker napıyon sessiz sessiz orada adapte mi olamadın foruma yoksa seni dişladık gibi mi hissediyorsun
Bişi yazmiyon çizmiyon
evet duydu bu kulaklar bu sözü![]()
Sana diyen oldu mu?
Ne tepki verdinevet duydu bu kulaklar bu sözü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.