Tamamdır, bakınca konuşuruz o halde.Akşama doğru bakarım detaylıca.
bir iki tane yabancı kısımdan sevdiğim şarkılar gözüme takıldı.

Tamamdır, bakınca konuşuruz o halde.Akşama doğru bakarım detaylıca.
bir iki tane yabancı kısımdan sevdiğim şarkılar gözüme takıldı.
Tamam .)Tamamdır, bakınca konuşuruz o halde.
![]()
Dedemin annesinden beri Ankara'dayız. Sen?Sen doğma büyüme Ankaralı mısın. @Bel far niente
5 6 senedir.Dedemin annesinden beri Ankara'dayız. Sen?
soğuğa alışman ne kadar aldı?5 6 senedir.
ilk geldiğimde kafam donmuştu hatta saçlarım bile buz tutmuştu 😅şapkasız asla çıkılmıyor kışınsoğuğa alışman ne kadar aldı?![]()
Nereden gelmiştiniz ki?ilk geldiğimde kafam donmuştu hatta saçlarım bile buz tutmuştu 😅şapkasız asla çıkılmıyor kışın
bir kaç ayda anca alıştım.
zongiiNereden gelmiştiniz ki?
Zongi? zonguldak? zonguldağa zongi mi diyorsunuz orada aksjldşsakjldaszongii
evet öyle deniliyor :dZongi? zonguldak? zonguldağa zongi mi diyorsunuz orada aksjldşsakjldas
bi an kafam gitti, dedim bunlar afrika göçmeni falan mı lan oldum adjksadkljevet öyle deniliyor :d
hahah yok dışarıdan gelenler pek bilmez bunu.bi an kafam gitti, dedim bunlar afrika göçmeni falan mı lan oldum adjksadklj
sevebildin mi bari ankara'yı?hahah yok dışarıdan gelenler pek bilmez bunu.
Çok önceden de gelip gidiyordum zaten o yüzden pek yabancılık çekmedim.sevebildin mi bari ankara'yı?
yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı da gelsin istiyor musun? denizi de olsaydı dedi ya ajdkşsladjaslşkdşljkÇok önceden de gelip gidiyordum zaten o yüzden pek yabancılık çekmedim.
seviyorum ama nereye gidersem yine burayı özlüyorum. Sadece işte soğukları çekilmiyor bir de denizi olsaydı mükemmel bir şehir olabilirdi.
Güzel olurdu ama en azından biraz soğuğu keserdi.yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı da gelsin istiyor musun? denizi de olsaydı dedi ya ajdkşsladjaslşkdşljk
Tam tersi olmuyor muydu o ya? bilemedim.Güzel olurdu ama en azından biraz soğuğu keserdi.
:) göle gitmekle denizi seyretmek aynı hissi vermiyor
Yok deniz her zaman biraz da olsa keser.Tam tersi olmuyor muydu o ya? bilemedim.
Valla pek göl falan kovalamıyoruz ama gel bira kokoreç yemeye gidelim?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.