Doğrudur şimdi emin değilim bir şey diyemiyorum.Yok deniz her zaman biraz da olsa keser.
senin rengine ne oldu böyle herkes altın oluyor 😄
bira ve kokoreç mi
biraz da böyle takılayım dedim, yakışmamış mı sarı?@Bel far niente niye sarı oldun?
Güzel.: )biraz da böyle takılayım dedim, yakışmamış mı sarı?
kırmızı daha çok yakışıyordu bence bi havası vardı 🙂Doğrudur şimdi emin değilim bir şey diyemiyorum.
altın çocuk olmaya karar verdim kajldsajd
senin için bira ve kokoreç olabilir, bana kokoreç ve ayran ben içmiyoreeem![]()
O hava benim şahsımdan kaynaklanıyorrrr ya illa bana kendimi övdüreceksiniz buradakırmızı daha çok yakışıyordu bence bi havası vardı 🙂
ben kokoreç çok fazla sevmiyorum zaten ikisi de bir arada güzel olmuyor.
Sen kendini övmeden duramıyorsun ama :dO hava benim şahsımdan kaynaklanıyorrrr ya illa bana kendimi övdüreceksiniz burada
ben de çok yemem ama arada gidiyor be.
evet :/Sen kendini övmeden duramıyorsun ama :d
tantunii daha güzel.
🙂evet :/
olur o da olur ama hala tanışmadık ya...
Önüme çok sinir bozucu bir kanal çıktı youtube de, bi emlak kanalı... Amerika'nın şu an satışta olan en pahalı evini izledim 295 milyon dolar.......... Ev o kadar büyük ki evde telefonunu kaybetsen mecbur yenisini almak zorunda kalırsın.......Ve aleykümselam @Bel far niente hoş geldin
ÜcülmeÖnüme çok sinir bozucu bir kanal çıktı youtube de, bi emlak kanalı... Amerika'nın şu an satışta olan en pahalı evini izledim 295 milyon dolar.......... Ev o kadar büyük ki evde telefonunu kaybetsen mecbur yenisini almak zorunda kalırsın.......
Görseldeki Forumsal logosu aramamı kısıtlıyor. Ekran görüntüsünü bana direk atar mısın?Ekli dosyayı görüntüle 901
@döngüsel bu kimdi sanki bugs bunnyde görmüştüm şu an aklımdaki tek sey bu adamın adı neydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.