nedennGeçmiş olsun @limonata
Gözün?nedenn
Yeni işe mi giriyorsunBiyometrik zaten var bir iki tane. İş yeri için vesikalık yazmışlar, hemen öyle çektirdim ayaküstü.
Yeni işe mi giriyorsun
Hadi bakalım, bizi unutma amaEvet. Yat yat nereye kadar değil mi?
UnutmamHadi bakalım, bizi unutma ama
Bir zamanlar yine kayıptın ve unutmuştunUnutmam
Bir zamanlar yine kayıptın ve unutmuştun
Niye gittinUnutmuş olsaydım döner miydim?
ayy ben bazen mala bağlıyomGözün?
Zeze ben geliyorum. Sen yoksun. Harf bulmaca oynamaya bile gelmemişsin. Bizi beğenmiyor musun artık? Ben de yoğun çalışıyorum ama yine de günde en az 1 kere olsun geliyorum.ooo @Günışığı nasılsınız epeydir görmüyorum sizi yada denk mi gelmiyoruz
Zeze ben geliyorum. Sen yoksun. Harf bulmaca oynamaya bile gelmemişsin. Bizi beğenmiyor musun artık? Ben de yoğun çalışıyorum ama yine de günde en az 1 kere olsun geliyorum.
estağfurullah beğenmemek neymiş olur mu hiç . kısır döngü oluyor harf oyunu dön dolaş aynı uğraş . kolaylıklar dilerim @Günışığı yorulmadan çalış. o bir kereye de denk gelme dileği ile iyi güzel günlerin olsun
Daha iyi koklayabilmek için .d@Börteçine burnun kocaman
Kırmızı başlıklı kızın ebesini yiyen kurt muydun senDaha iyi koklayabilmek için .d
evet ama hikaye uydurma. kırmızı başlıklı kızın kuzusu gönül rızasıyla bana kaçtı. bu kız da kıskançlık krizine girip babaannemi yedi diye iftira attı. güzelim kuzu dururken babaannesini napiyim ben ya.Kırmızı başlıklı kızın ebesini yiyen kurt muydun sen![]()
Meğer yalan söylemişlerevet ama hikaye uydurma. kırmızı başlıklı kızın kuzusu gönül rızasıyla bana kaçtı. bu kız da kıskançlık krizine girip babaannemi yedi diye iftira attı. güzelim kuzu dururken babaannesini napiyim ben ya.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.