oğlu kek yapmış bilmesin mi?Ananan söyleme her şeyi
oğlu kek yapmış bilmesin mi?Ananan söyleme her şeyi
Özür dileyerekten ben seni kadın sanıyordum 🤦🏻♀️🚬🚬🚬🚬🚬oğlu kek yapmış bilmesin mi?
Yemek konusunda bir şey paylaşmadın göremedim inanmamBen de mutfakta istediğimi yapabiliyorum. Hayat müşterek ve açlıktan ölmüyoruz![]()
Bilsin bilsin ben yaptıramadım elim kızı nasıl mutfağa sokmuş desinoğlu kek yapmış bilmesin mi?
Senin canım sağ olsun bacım ne özrü estağfurullah :)Özür dileyerekten ben seni kadın sanıyordum 🤦🏻♀️🚬🚬🚬🚬🚬
Profile bakma huyu geliştirmeliyim.
Yok el kızı kanmam kandıramazsın beni.Bilsin bilsin ben yaptıramadım elim kızı nasıl mutfağa sokmuş desin
Kanarsın kanarsınnnnnnnnYok el kızı kanmam kandıramazsın beni.
iddialı olman çok güzel ki severim zeki ve iddialı insanları ama kanmam dedimse kanmamKanarsın kanarsınnnnnnnn
Bakıcasssiddialı olman çok güzel ki severim zeki ve iddialı insanları ama kanmam dedimse kanmam
Çok uzaklara bak lütfen manzara hep uzaklardan güzeldirBakıcasss
Hangi dağın ardınaÇok uzaklara bak lütfen manzara hep uzaklardan güzeldir
Ah be @Fluffy sana dağ mı yok istediğini seçHangi dağın ardına
@Johns ne yapıyorsun? İşte misin?
@Johns senin nicki görünce Sins üstat geliyor aklıma
usta aşçılar varken olmazYemek konusunda bir şey paylaşmadın göremedim inanmam
Ne desem işin bol olsun mu?Hayır şuan değil (:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.