meyveli olursa yok demem ya püskevitli de olsa olurHahaha yettimmmm neli pasta yapıyoruz 🤣
Petibörleri ufalayıp 1 paket fındık ezip karıştırıp pudingle kalıba koyunca çok güzel oluyor ben en son bundan yapmıştım bayada oldumeyveli olursa yok demem ya püskevitli de olsa olur
üstüne de çilek muz bırakırız ohhhh kralına eyvallahımız yok mu desek bilemedim . baksana biri de çıkıp hepsi bir kek canınız sağ olsun diyemedi.Petibörleri ufalayıp 1 paket fındık ezip karıştırıp pudingle kalıba koyunca çok güzel oluyor ben en son bundan yapmıştım bayada oldu
Bir ara japon sünger kek denemiştimüstüne de çilek muz bırakırız ohhhh kralına eyvallahımız yok mu desek bilemedim . baksana biri de çıkıp hepsi bir kek canınız sağ olsun diyemedi.
senin varlığın yeter bacım sen yaptın ben yedim gibi oldum çok çok sağol eksik olmaBir ara japon sünger kek denemiştim
Ekli dosyayı görüntüle 14490
Üşenmezsen bir ara dene çok değişik ama benim gibi yoğun aromalar seven biri isen deneme 🤣🤣🤣 ağzımda bulut yiyormuşum gibi hoff böyle çiğnerken yok oluyor 🤣🤣🤣🤣
Acil tarif acilllllBir ara japon sünger kek denemiştim
Ekli dosyayı görüntüle 14490
Üşenmezsen bir ara dene çok değişik ama benim gibi yoğun aromalar seven biri isen deneme 🤣🤣🤣 ağzımda bulut yiyormuşum gibi hoff böyle çiğnerken yok oluyor 🤣🤣🤣🤣
Ben birebir yaptığım tarifi hatırlamam ama çok oldu yapalı bunuAcil tarif acilllll
Ben birebir yaptığım tarifi hatırlamam ama çok oldu yapalı bunu
View: https://youtu.be/SjQzgRareqU?si=aGyzVP7fJ3SKhWqB
bu 2 ısı ile pişirmiş ben 15 dakika farklı ısıda 15 dakika farklı ısıda x3 olarak yapmıştım detayını hatırlamıyorum ama
üzerine meyveli bir sos falanda güzel gider çünkü tadı çok hafif
haydaaa kolay yaw nesi zorEvinin adresini yazsana sen bu zormuş yapamam oraya gelmek dha kolayıma gitti![]()
@Zeze yapsın bir kerede ne olur hep bizden bekliyorhaydaaa kolay yaw nesi zorsende 40 kat baklava açıcak hava var bu mu zor neğğ
he canım bekliyorum siz kek pasta yapa yapa ne un bıraktınız ne süt . Hiç kusura bakma gir mutfağına yap kekini otur ye .@Zeze yapsın bir kerede ne olur hep bizden bekliyor![]()
Hele cimriye helehe canım bekliyorum siz kek pasta yapa yapa ne un bıraktınız ne süt . Hiç kusura bakma gir mutfağına yap kekini otur ye .
bu konuda elinize su dökemem ne cimriliği hatun kişisi altı üstü bir kek değil mi en güzelini yaparım diyememiş yok ortalık dağınık yok şöyle yok böyle çeşit çeşit bahane mazeret gelmiş bana cimri diyor. hadi ordanHele cimriye hele
Eeeee sen chenin bahanesinin suçunu da bana atıyonbu konuda elinize su dökemem ne cimriliği hatun kişisi altı üstü bir kek değil mi en güzelini yaparım diyememiş yok ortalık dağınık yok şöyle yok böyle çeşit çeşit bahane mazeret gelmiş bana cimri diyor. hadi ordan
olsun sen diyeydin kek neymiş aha yapayım diye hemen yıkıl . bir damla yağsaydınız biz nice nehirler ırmaklar olurduk ah hatunlar ah ne güzel rüyalardasınız dünya sizin etrafınız da dönüyor demiEeeee sen chenin bahanesinin suçunu da bana atıyon
Bana nesiymiş sen deseydin yaparım diyeolsun sen diyeydin kek neymiş aha yapayım diye hemen yıkıl . bir damla yağsaydınız biz nice nehirler ırmaklar olurduk ah hatunlar ah ne güzel rüyalardasınız dünya sizin etrafınız da dönüyor demi
yapmam canim anam kızar el kızana kek mi yaptın diyeBana nesiymiş sen deseydin yaparım diye![]()
Ananan söyleme her şeyiyapmam canim anam kızar el kızana kek mi yaptın diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.