İspiyonlamadan duramayacağım.
Sen gelince herkes ölü taklidi yapacak diye anlaştık
Bilmeye hakkı varAma neden ispiyonluyorsunn biziii
Yok saçını çekti o kütletmek için kafasını sanırım bayıldıBelki küstü gitti simdi @Alice![]()
@Nepenthe nin kıllı ama steril Recai Ustası bana bir anımı hatırlattı
Hatırlamıyorum sizinle paylaşmış miydim bunu
Resim hocamız vardı yaşlı bir adam epey yaşlı...
Ya da o zamanlar ben genç olduğum için gözüme yaşlı geliyor olabilirdi
Adamın sapık olduğuna büyüdüğümde kanaat getirdim tabii o zamanlar eşek kadar insanlar küçük kızlara sarkmazdı ya da bu duyulmazdı... Biz de bilmiyorduk böyle şeyler hayatın 💩 püsürü İnternet yayıldıkça yayıldı
Okul giriş saatlerinde parkta görse yanımıza yapişir çıkış saatlerinde peşimizden gelir
Bize ilginç pozlar verdirip resmimizi çizerdi... Sınıfa da çizdirirdi ee tabi çok memnundum kalem oynatmadan dersten yüksek puan alıyorsun off ne havalı jfjddj çünkü kendimi çizemem sonuçta
@Nepenthe nin kıllı ustasından buraya nasıl geldik adamın adını hiç hatırlamıyorum ama ağzımızın içine kadar girip konuştuğu için ziftleşmeye başlamış plaktan adeta yamalı asfalt olmuş dişlerini kıllı bedenini bıyıklarını hatırlıyorum inanılmaz sararmıştı ve parmakları sigaradan renk atmıştı...
Hayatımda ilk kez o kadar karişik ve sararmış biyiklar görmüştüm hasta sanıyordum elleri titriyordu meğer kızlara yaklaşınca oluyormuş bu da öyle bir anı hatıra sandığımdan çıktı... İnşallah ölmüştür
Ben de yeni kelime olarak bıyık seçtim hikayesi olan paylaşsın oyun devam etsin
Yüküm yeterince ağır senin kırgınlıkların kalsın orada@Frenk kocaman kırgınlıklarımı bıraktım müsait zamanda al yanına
Yüküm ağır yolum uzun meçhullerde kaybolurumYüküm yeterince ağır senin kırgınlıkların kalsın orada
SÖyle ki canim Küboş,@Süreyya cigim rüyamda apartmanin balkonlarindan atlaya atlaya geciyormusum gidecegim yere, cok uzak mesafeler degilmis ama yinede korkutucuydu, sen bilirsin mesaj varmi bu rüyads![]()
SÖyle ki canim Küboş,
ilerde bir karar vereceksin ve verdigin karar tedirgin olmana ragmen seni daha yüksek bir mertebeye getirecek.
Alt bellekte biraz özgüvensizlik yatiyor ama asacaksin.
Hayir olsun canim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.