Umarım @HolySpectre benim rengimi elimden almaz🤭🤭 lütfen almasa lutfenn
berline cam göbeği yapıcaz
Çok sevimsiz ve donuk bir renk istemem 😀😀Cam göbeği nasil bir renk googleyeyim geeyim ben![]()
o zaman barbie pembesi yapıyoruz anlaştıkÇok sevimsiz ve donuk bir renk istemem 😀😀
@leblebitozu uuu😂o zaman barbie pembesi yapıyoruz anlaştık![]()
yakışmaz mı ama ? bi hayal et ? 🤣🤣
Çamaşır ya da elbise almıyoruz bana rumuzumun yazılacağı rengi geçiyoruz gençler 😀😀
İyi de ne kadar mesaj o kadar renk değişimi daha dur bakım 😂😂Çamaşır ya da elbise almıyoruz bana rumuzumun yazılacağı rengi geçiyoruz gençler 😀😀
seçtik ya ? seçmedik mi ? @LotusÇamaşır ya da elbise almıyoruz bana rumuzumun yazılacağı rengi geçiyoruz gençler 😀😀
Mor için elimden geleni yaparım 😀😀İyi de ne kadar mesaj o kadar renk değişimi daha dur bakım 😂😂
Ben renk değiştirmek için ne çektim dimi @alcatraz
kız gecesini gündüzünü buraya adayarak, tırnaklarıyla kazıyarak, adım adım sabırla ulaştı.İyi de ne kadar mesaj o kadar renk değişimi daha dur bakım 😂😂
Ben renk değiştirmek için ne çektim dimi @alcatraz
Eyvah dilime takıldı 😂Ayağında gümüş halhal
Yolun yolumuzdur Lotus 😂kız gecesini gündüzünü buraya adayarak, tırnaklarıyla kazıyarak, adım adım sabırla ulaştı.
bazı şeyler o kadar kolay olmuyor maalesef haklsıın askdjasd
feyz alınması gereken bi örneksin :d
Konuş susmakız gecesini gündüzünü buraya adayarak, tırnaklarıyla kazıyarak, adım adım sabırla ulaştı.
bazı şeyler o kadar kolay olmuyor maalesef haklsıın askdjasd
feyz alınması gereken bi örneksin :d
hayvan gibi soruya soruyla konusu var, son mesaj var, antik kuntik bir sürü mesaj var, bilgilendirici şeyler var, komiklikler var.Konuş susma
Ne emek varrr😂😂😂
Bu kadar çabaya biz üyeler olarak hakkettigi ilgiyi desteği verecez tabii ki 😀 ellere sağlık arkadaşlarhayvan gibi soruya soruyla konusu var, son mesaj var, antik kuntik bir sürü mesaj var, bilgilendirici şeyler var, komiklikler var.
öyle kolay kazanılmadı bu zafer akdjaskdsa
@Lotus 'a saygı foruma saygıdır efenim. ondan bizzat feyz alabilirsiniz.Bu kadar çabaya biz üyeler olarak hakkettigi ilgiyi desteği verecez tabii ki 😀 ellere sağlık arkadaşlar
Acil madalya istiyorum çok gururlandim😂😂hayvan gibi soruya soruyla konusu var, son mesaj var, antik kuntik bir sürü mesaj var, bilgilendirici şeyler var, komiklikler var.
öyle kolay kazanılmadı bu zafer akdjaskdsa
madalyamız yeni bitti efendim, adres verirseniz bir çelenk göndermek isteriz. üzerinde forumsal A.Ş. yazan kasdjkasdaAcil madalya istiyorum çok gururlandim😂😂
:)) rehberler sağlam ben çalışkan bir öğrenci öğrenmeye istekli üstesinden gelirim 😀@Lotus 'a saygı foruma saygıdır efenim. ondan bizzat feyz alabilirsiniz.
yada @leblebitozu 'muz isterseniz. tam bi kaossever. beraber kasarsınız artık kjasdjasda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.