leblebitozu

Gümüş Üye
tamam kafasındaki soru işaretini soruyor zaten bende elimden geldiğince aydınlatmaya çalışıyorum gördüğün gibi.
ikincisi, derdine çare arıyorsan psikologa gidebilirsin. üyelik sözleşmelerinde olmadığı gibi, sana herhangi birisi de derman olma sözü vermemiştir.
sükunetini koruyarak benimle iletişime geçersen iyi anlaşırız, yoksa da kötü anlaşırız.
ama bir şekilde anlaşırız. tarafını seç.
lotusun kafasındaki soru işaretlerini giderirken kibar ol o zaman. ara ara kontrol edeceğim.
sizden psikolog yada dermanlık bir konuda destek istemem zaten. ben kendi işimi kendim görürüm.
sağlamaya çalışacağım sukunet tamamen senin yaklaşımına bağlı. duruma göre karar veririm.
tarafım da lotustan taraftır.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
lotusun kafasındaki soru işaretlerini giderirken kibar ol o zaman. ara ara kontrol edeceğim.
sizden psikolog yada dermanlık bir konuda destek istemem zaten. ben kendi işimi kendim görürüm.
sağlamaya çalışacağım sukunet tamamen senin yaklaşımına bağlı. duruma göre karar veririm.
tarafım da lotustan taraftır.
sen merak etme, biz lotusla anlaşırız. su bulansa dahi orta yolu buluruz. sen suyun dibini kaldırıp suyu bulandırma yeter.
hadi diyelim ki bende lotustan tarafım. ee nasıl anlaşcaz bi seninle ?

leblebitozu

Gümüş Üye
sen merak etme, biz lotusla anlaşırız. su bulansa dahi orta yolu buluruz. sen suyun dibini kaldırıp suyu bulandırma yeter.
hadi diyelim ki bende lotustan tarafım. ee nasıl anlaşcaz bi seninle ?
ben senin tarafını bilmem kral. ayağını denk al. sakin bi gün geçirmiyorum. başına bela olurum.
hadi iyi forumlar

alcatraz

🍻
Elmas Üye
ben senin tarafını bilmem kral. ayağını denk al. sakin bi gün geçirmiyorum. başına bela olurum.
hadi iyi forumlar
ben bunca zaman kaosu başka yerde aramışım yaaa, sen varken gerek yok ki başkasına. bşi olursa sana çatarım ben. ben adamımı buldum.
ayrıca nickin leblebitozu değil "deliGömleği" olmalıymış. karakterini daha iyi yansıtır. bunu bi düşün ?

leblebitozu

Gümüş Üye
ben bunca zaman kaosu başka yerde aramışım yaaa, sen varken gerek yok ki başkasına. bşi olursa sana çatarım ben. ben adamımı buldum.
ayrıca nickin leblebitozu değil "deliGömleği" olmalıymış. karakterini daha iyi yansıtır. bunu bi düşün ?
kaos sevmem. ama varsa bir kaşık alırım (:
nickimden memnunum ama bu da güzel bir seçenekmiş. sıkılınca yazarım değiştirirsin artık

alcatraz

🍻
Elmas Üye
kaos sevmem. ama varsa bir kaşık alırım (:
nickimden memnunum ama bu da güzel bir seçenekmiş. sıkılınca yazarım değiştirirsin artık
pimi çekilmiş mayın gibisin. sakin sakin yürü yolunda. kaosluk birşey olursa söz veriyorum ilk seni etiketlicem.
gelirsin yardım edersin bana aslan parçası.

iyi forumlar dilerim.
saygılarımla.
alcatraz

leblebitozu

Gümüş Üye
pimi çekilmiş mayın gibisin. sakin sakin yürü yolunda. kaosluk birşey olursa söz veriyorum ilk seni etiketlicem.
gelirsin yardım edersin bana aslan parçası.

iyi forumlar dilerim.
saygılarımla.
alcatraz
dikkat et aslan parçalamasın, etiketini de bekliyorum. buralardayım. gözüm üstünde.

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
56635.jpg
İnsan gibi bakışları var yaaa bunun

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Hahahaahhahhahaahha.

Şekerpareler sizi.ddddd

dinamickaygısız

Platin Üye
Sosyal medya üzerinde dolandırıcı içerikli reklamlar barınabiliyor :honk: az önce şahit oldum :honk:

CaT

🎈
Board Admin
Erkek olsam, @Xasthur hastayim bana bi bakarmisin derdim.... pp beni benden alirdiii

Üst Alt