Bilmeden öldüm mü ben çelenk nemadalyamız yeni bitti efendim, adres verirseniz bir çelenk göndermek isteriz. üzerinde forumsal A.Ş. yazan kasdjkasda

Bilmeden öldüm mü ben çelenk nemadalyamız yeni bitti efendim, adres verirseniz bir çelenk göndermek isteriz. üzerinde forumsal A.Ş. yazan kasdjkasda
bu sözlerin kanaat notu olarak da kullanılabilir hocaların tarafından kasdskajd:)) rehberler sağlam ben çalışkan bir öğrenci öğrenmeye istekli üstesinden gelirim 😀
çelenk ölülere gönderilir diye bir kural yok. büyük bi çiçek şeysi göndermez istedik hanımefendi neden böyle yapıyorsunuzBilmeden öldüm mü ben çelenk ne![]()
Ben Lotus hocama bir demet nergis vermek istiyorum sabrı karşısında 😀bu sözlerin kanaat notu olarak da kullanılabilir hocaların tarafından kasdskajd
çelenk ölülere gönderilir diye bir kural yok. büyük bi çiçek şeysi göndermez istedik hanımefendi neden böyle yapıyorsunuz![]()
mantıklı bu fikir evetBen Lotus hocama bir demet nergis vermek istiyorum sabrı karşısında 😀
hayır bee, beni yanlış tanıtma insanlara. ben gayet uysal biriyim. damarıma basılmadığıma sürece 🤣🤣@leblebitozu 'muz isterseniz. tam bi kaossever. beraber kasarsınız artık kjasdjasda
Eee adamın suçu ne kız, erimiş kckdAdamı işten çıkardılar ama sonra.
Kadın hala duruyordu en son
Kadın haber müdürü, adam muhabir. Ondan mütevvellit😀Eee adamın suçu ne kız, erimiş kckd
@alcatraz bey artık karar mi versen bir saf diyorsun bir safa yatanı diyorsun. Benim aklımla da oynuyorsun. Ne olduğuma bir karar mi versen acep?
yani, temiz yürekli demek istedim. saf temiz kalp kötü düşünmeyen kimse hakkında. senin aklınla oynamak ne haddime lütfen.@alcatraz bey artık karar mi versen bir saf diyorsun bir safa yatanı diyorsun. Benim aklımla da oynuyorsun. Ne olduğuma bir karar mi versen acep?
yetkilisin, canına susama, saf filan hayırdır ne oluyoruz ? valla alırım ayağımın altınayani, temiz yürekli demek istedim. saf temiz kalp kötü düşünmeyen kimse hakkında. senin aklınla oynamak ne haddime lütfen.
saf derken temiz yürek anlamında dedim, açıklamayı oraya bıraktım zaten okuyabilirsin.yetkilisin, canına susama, saf filan hayırdır ne oluyoruz ? valla alırım ayağımın altına
aranızda geçen diğer konuşmaları bilemem. ama @Lotus bunu sorduğuna göre net olmayan bir yer var. rahatsızlık duyduğu bi yer. rahat dur, rahatsızlık çıkarma.saf derken temiz yürek anlamında dedim, açıklamayı oraya bıraktım zaten okuyabilirsin.
hayırdır bi derdin mi var senin ?
tamam kafasındaki soru işaretini soruyor zaten bende elimden geldiğince aydınlatmaya çalışıyorum gördüğün gibi.aranızda geçen diğer konuşmaları bilemem. ama @Lotus bunu sorduğuna göre net olmayan bir yer var. rahatsızlık duyduğu bi yer. rahat dur, rahatsızlık çıkarma.
derdim var desem çare mi bulacaksın ? ya memnunsam derdimden ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.