onun albenisi kokusunda, sinmesinde... çok şey kaçırdınYakmadım üşendim ve kokmamak için tavada pişirdim :/
onun albenisi kokusunda, sinmesinde... çok şey kaçırdınYakmadım üşendim ve kokmamak için tavada pişirdim :/
erişte haşlayıp üzerine soslayıp yiyelimmmmSeni bekliyoruz ne yesek bu akşam
sanki sen kendin mangal koktun peeeeeeeeeeeeeeonun albenisi kokusunda, sinmesinde... çok şey kaçırdın![]()
yeri gelirse ben kokarım. ben kaçınmam ondan. sonuçta banyo ve çamaşır makinesi diye birşey varsanki sen kendin mangal koktun peeeeeeeeeeeeee![]()
Yeri gelince benim üstümdki kokuyu hamam zor paklar da bu akşam yeri değildiyeri gelirse ben kokarım. ben kaçınmam ondan. sonuçta banyo ve çamaşır makinesi diye birşey var![]()
Neden ama nedenben hep burdaydım sadece saklanıyordum @Fluffy ::)
Dizi izlerken bir tane oyun oynasan görürdümkaç aydır gecede kaldım gece çalış çalış olmuyor
artık sıkıntı oluyor dizi izliyorum paso zaman geçsin diye
kız tablet aldım pugb için açıp oynayasım bile gelmiyor nezamandır :)Dizi izlerken bir tane oyun oynasan görürdüm![]()
Bende de oluyor o ne yiyesim ne içesim ne de nefes alasım gelmiyorkız tablet aldım pugb için açıp oynayasım bile gelmiyor nezamandır :)
bir gün düzelir sıkıntı yokBende de oluyor o ne yiyesim ne içesim ne de nefes alasım gelmiyor
Yaşlılık gadasını aldığımbir gün düzelir sıkıntı yok
Bildirmiştim. Tabii kimse dinlemedi. YTD@-a- altın üye olmuşsun zenginliğine zenginlik katmış tebrikler
Elinizdeki altınları bozdurmayın. Altın artık daha değerli. 😂 | 1 7 1 5 ₺ - 16.16
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.