@Frenk acaba ne renk😅bu rengi çok mu seviyorsun ? dı neyse rengin pembe gibi de değil sanki
Evet değil.
@Frenk acaba ne renk😅bu rengi çok mu seviyorsun ? dı neyse rengin pembe gibi de değil sanki
@Frenk acaba ne renk😅
Evet değil.
Sen ne kadar dikkatlisin. Ben hatırlamıyorum bile hangi ayakkabımı paylaştığımı🤭Fuşya mi ? gül kurusu mu ne diyorlar? sanki yürüyüş ayakkabılarında aynı renkti ya da yakın
Sen rengin adını söylesene ya ben daha çok ona takıldımSen ne kadar dikkatlisin. Ben hatırlamıyorum bile hangi ayakkabımı paylaştığımı🤭
Hoş ben sabah ne yaptığımı da hatırlamam da.
Ayağında gümüş halhalSabah çorapla, güzel ayakkabılarla girdiği yerden çorapsız ve terlikle çıkan o kişiye Lotus denir. Gün bitebilir mi artıkk.
Ekli dosyayı görüntüle 10332
konuyu kirletmeyelim buradan devam edelim (:Naberrr?
Kirlensin ya nolcakkonuyu kirletmeyelim buradan devam edelim (:
iyiyim sağ ol sen nasılsın
azar işitiriz mod beylerden admin hanımlardan sonra öyle demeKirlensin ya nolcak
İyiyim ben de nasıl gidiyor?
Bırak arkadaşlar işlerini yapsınlar onlardan gelen azar bizim için ninni olmalı 🤪azar işitiriz mod beylerden admin hanımlardan sonra öyle deme
standart gidiyor. alkol mu alsam diye geçiriyorum aklımdan
senin nasıl gidiyor ?
kimseye birşey dediğimiz yok zaten 🥺 😇Bırak arkadaşlar işlerini yapsınlar onlardan gelen azar bizim için ninni olmalı 🤪
sence öyleyse alkol almayı bırakabilirsin o halde, bence ben alkol almalıyım diyorum ne dersin ? 😇Ya alkol nedir ama nedirrrrrr alkollll
Benim de iyi gidiyor çok şükür her şey yolunda bu yüzden biraz da rahat batıyor ama iyi iyi alkol almasan daha iyi olur bence di mi ama
Ufaktan tehdit sezdim ürktüm bi an tabii ne dersen o olsun kskdkdls 😬 pek bi önerim yok ya ben alkol almıyorum gel sen de al dersen o başkakimseye birşey dediğimiz yok zaten 🥺 😇
sence öyleyse alkol almayı bırakabilirsin o halde, bence ben alkol almalıyım diyorum ne dersin ? 😇
var mı sert bi önerin ?
akıl verilmesinden pek hoşlanmam da ((:Ufaktan tehdit sezdim ürktüm bi an tabii ne dersen o olsun kskdkdls 😬 pek bi önerim yok ya ben alkol almıyorum gel sen de al dersen o başka
Akıl vermek bu mu ki ya sus xDakıl verilmesinden pek hoşlanmam da ((:
gel sen de al.
viski, votka, lime limon, cin'den güzel bi kokteyl yapalım anasını satalım dünyanın 🤪
üstüne burundan kok**n'de çeker miyiz ?![]()
akıl verilmesinden pek hoşlanmam da ((:
gel sen de al.
viski, votka, lime limon, cin'den güzel bi kokteyl yapalım anasını satalım dünyanın 🤪
üstüne burundan kok**n'de çeker
After parti varmışakıl verilmesinden pek hoşlanmam da ((:
gel sen de al.
üstüne burundan kok**n'de çeker miyiz ?![]()
üstün körü kendi fikrini bana geçirmeye çalıştın bunu da "bence" kelimesiyle gizlemeye çalıştın. külyutmaz leblebi ((:Akıl vermek bu mu ki ya sus xD
Aman aman leblelitozundan başka tozlara geldik neler yapıyorsun böyle ya ben pek bi şey satmayı sevmem ama dünya olunca mevzu düşünürüm tabii...
after olur before olur şuan herşey olur ((:After parti varmış
Az çek bence yoksa kendini zehirleyip suçu bana atarsın 🫣üstün körü kendi fikrini bana geçirmeye çalıştın bunu da "bence" kelimesiyle gizlemeye çalıştın. külyutmaz leblebi ((:
toz var hap var ex ruj var. sana ne lazım ? 🤪herşey bi dünya dostum🤪
Ver abime muhittinomohito alabilir miyim lütfen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.