bende anı canavarı oldum. bence benim title daha güzel 😂😂Gaz perisi @Lotus hanımı görevini yerine getirmeye davet ediyorum 😂
bende anı canavarı oldum. bence benim title daha güzel 😂😂Gaz perisi @Lotus hanımı görevini yerine getirmeye davet ediyorum 😂
Gazla biziiiiii 🤣Ne olmuşşşşş
Bana zaten hep 2-3 kişi varmış gibi geliyor 😂🤣Sanki koca forumda sadece üçümüz varmış gibi gelmiyor mu size de @leblebitozu ve @Lastearth 😂😂😂
eveeettt, cumartesi böyle midir hep ?Sanki koca forumda sadece üçümüz varmış gibi gelmiyor mu size de @leblebitozu ve @Lastearth 😂😂😂
Çok alakasız ama Mirkelam sarkisi geldi aklıma şu sözüGazla biziiiiii 🤣
Bilemicim ben olsam uyurdum 😂eveeettt, cumartesi böyle midir hep ?
gaz perisi gelince kaçıyorlar mı yoksa ? 😂😂
senin için Cem Karaca'yı susturdum kıymet billlÇok alakasız ama Mirkelam sarkisi geldi aklıma şu sözü
İşte bu kapı
İşte bu da sapı
😂😂
Hadi gidip Asuman dinleyelim Mirkelam dan
Uffff pis gaza geldim kalkıp bu şarkıyı dinlerken kossam mi 😂🤣Çok alakasız ama Mirkelam sarkisi geldi aklıma şu sözü
İşte bu kapı
İşte bu da sapı
😂😂
Hadi gidip Asuman dinleyelim Mirkelam dan
ama uyumamışsın ? 🤪 demek ki bu sen değilsin ? biz kiminle konuşuyoruz ? 🤭Bilemicim ben olsam uyurdum 😂
Yaaaaaaaaaaaa @Lastearth kafana yastık al al alUffff pis gaza geldim kalkıp bu şarkıyı dinlerken kossam mi 😂🤣
Yoksa uyur yazar mi oldum ben 😱ama uyumamışsın ? 🤪 demek ki bu sen değilsin ? biz kiminle konuşuyoruz ? 🤭
bende seni ballı çöreğimm
Beni yastıkla bayilt onu sev öp bu nasıl adalet 🤣
o da yeni bir iş kolu galiba 🤣Yoksa uyur yazar mi oldum ben 😱
Ne kadar ayipppppBeni yastıkla bayilt onu sev öp bu nasıl adalet 🤣
Foruma konu bile açarsın sen burdan yürüyüp 🤣o da yeni bir iş kolu galiba 🤣
okur yazar'dan uyur yazara,
kaçar izlerden oturup konuşura... bence bunu çoğaltabiliriz 🤣🤣
Bunu bana neden yapıyorsun ben sene ne ettim haciiiiii 🤣😂Ne kadar ayippppp
Ne yaptın asumannnn
Kalbimi kirdinnnn
Yap bı pansumannnn
Hadi şarkıyı aç @Lastearth 🤭🤭
sen beni mi gaza getirmeye çalışıyorsun ?Foruma konu bile açarsın sen burdan yürüyüp 🤣
Ya rabbi şükür haciiiiii oldum🤭Bunu bana neden yapıyorsun ben sene ne ettim haciiiiii 🤣😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.