@CaT karşılıklı sigara içmemiz yok mu
yakıyorumyakalim haydi, geceyi neden bekleyelim?
yakıyorum
aksi mümkün mü?
pm atacaktım da resmi şaabamıyom pmden
kasjdkasdkj umarım bişi olmamıştır. rüya bile olsa canım kıymetli akdjsada@alcatraz rüyamya ne isin var nan djdjjd hic sorma hic hatirlamiyorum ama seni gördüm rüyamda hdjds
ne zaman ihtiyacın olursa ksadjasdAma bana bildirimler hiç gelmemisssss(
@alcatraz sağ olsun onunla çene çalarken bu hale geldim. Bende nasıl oldu anlamadım 🤪🤪
ben bi açtım 22 bildirim diyor, bu kadar sıcak olacağını ortamın tahmin etmemiştim 🤪Ama bana bildirimler hiç gelmemisssss(
@alcatraz sağ olsun onunla çene çalarken bu hale geldim. Bende nasıl oldu anlamadım 🤪🤪
teşekkür ediyorum. umarım bana da yardımcı olursun alcatraz bey 😋ne zaman ihtiyacın olursa ksadjasd
bu arada hg @leblebitozu
lotus'un arkadaşı benim de arkadaşımdır kasjdksad
ne verebilirsin banaNe verelim ablama..![]()
Adam hala plank diyor ya.ddd
Haha baya sıcaktır beybi Antalya kadar😛😛ben bi açtım 22 bildirim diyor, bu kadar sıcak olacağını ortamın tahmin etmemiştim 🤪
teşekkür ediyorum. umarım bana da yardımcı olursun alcatraz bey 😋
desene ateşşş gibi yancaz 🤭Haha baya sıcaktır beybi Antalya kadar😛😛
Zamanla anlarsın🤭🤭
Her daim ateş gibi yanarız 😛desene ateşşş gibi yancaz 🤭
ızgara var balık var.. üstüne bi %5 çalışırne verebilirsin bana![]()
şikayet edenin ebesinden başlarım biliyorsun 😁😁Her daim ateş gibi yanarız 😛
Şikayetimiz var mı🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.