Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
İyi ki göle işememişim. Yoksa göle düşerdim. Ben sarhoş. Arkadaşlarım sarhoş. Hiçbirimiz yüzme bilmiyoruz. Geberir giderdim valla.
Biri dal uzatıp çeksin
Demek ki neymiş bu durumda içmeyen birini alacaksınız yanınıza büyük geçmiş olsun

• gülücük
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
narkoz falan vermedilermiiii
Hayır. Baştan yaşadığım ilçenin hastanesine gittik. Doktor bileğimi kurcaladı, büyükşehir hastanesine yolladı ameliyat olmalı dedi. Oraya gittiğimizde başka bir doktor kurcaladı, alçıya alıp yolladı. Daha sonra farklı bir hastanede kontrole gittim. Doktor "bunu ameliyat etsek bile bir şey değişmez. Böyle kalıcak" dedi. Ben de üstüne düşmedim pek fazla.

CaT

🎈
Board Admin
Hayır. Baştan yaşadığım ilçenin hastanesine gittik. Doktor bileğimi kurcaladı, büyükşehir hastanesine yolladı ameliyat olmalı dedi. Oraya gittiğimizde başka bir doktor kurcaladı, alçıya alıp yolladı. Daha sonra farklı bir hastanede kontrole gittim. Doktor "bunu ameliyat etsek bile bir şey değişmez. Böyle kalıcak" dedi. Ben de üstüne düşmedim pek fazla.

Öyle kaldimi yani? Bastan üstüne düsmeseydin iyiydi .p kötü espiri pardon sjjs

Eru

Platin Üye
Öyle kaldimi yani? Bastan üstüne düsmeseydin iyiydi .p kötü espiri pardon sjjs

İyiydi. :D

Ya ben fizik tedaviye bile gitmedim. Sinirim bozuldu mu kafam kopsa fark etmez. Oradan oraya, oradan oraya yollayıp duruyorlar. Elimi kullanabiliyor muyum? Kullanabiliyorum. Sorun yok o zaman. Böyle düşündüm.

• Sırıt
Tepkiler: CaT

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye

Ya ben fizik tedaviye bile gitmedim. Sinirim bozuldu mu kafam kopsa fark etmez. Oradan oraya, oradan oraya yollayıp duruyorlar. Elimi kullanabiliyor muyum? Kullanabiliyorum. Sorun yok o zaman. Böyle düşündüm.
Sol elin çok lazım olmuyordur boş ver

• Beğen

Eru

Platin Üye
Sol elin çok lazım olmuyordur boş ver

Yani. Ağır bir şey kaldıracaksam sağ koluma veriyorum yükü. Fakat spor yapamıyorum artık. Şınav çekmeyi bırak, plank pozisyonunda bile duramıyorum.
O kadar olur artık ne diyelim.

CaT

🎈
Board Admin

Ah bu koç burclari, burçlara inanmiyorsun ama sana benim reel hayatimdan birini tanistirsam aha bu da ayni ben diyeceksin :D agri sizi yoksa dicemde, iste gecer zamanla.. magnezyum kalsiyum d3 kullan ama , bana doktor tavsiye etmisti

• gülücük

Eru

Platin Üye
Ah bu koç burclari, burçlara inanmiyorsun ama sana benim reel hayatimdan birini tanistirsam aha bu da ayni ben diyeceksin :D agri sizi yoksa dicemde, iste gecer zamanla.. magnezyum kalsiyum d3 kullan ama , bana doktor tavsiye etmisti

Koç gibiyim diyorum, geçiyorum. :)

Saldım ya. Alıştım acısına. Öyle çok rahatsız edici bir ağrı değil. Çok zorlarsam bir kemik acısı hissediyorum o kadar. Alışılmayacak şey değil.

CaT

🎈
Board Admin
Topuklu ayakkabiyi 5-6 yil giyemedim, hep sizliyordu... fizik tedaviye bende gitmedim nan, bana doktor neden fizik tedavi yazmadi? Gittim mi yoksa? Gittim sanirim, bi kac hareket hatirluyorum

• Sad

Eru

Platin Üye
Topuklu ayakkabiyi 5-6 yil giyemedim, hep sizliyordu... fizik tedaviye bende gitmedim nan, bana doktor neden fizik tedavi yazmadi? Gittim mi yoksa? Gittim sanirim, bi kac hareket hatirluyorum

Şimdi iyisindir umarım?

CaT

🎈
Board Admin
Koç gibiyim diyorum, geçiyorum. :)

Saldım ya. Alıştım acısına. Öyle çok rahatsız edici bir ağrı değil. Çok zorlarsam bir kemik acısı hissediyorum o kadar. Alışılmayacak şey değil.

Bana ameliyat dediler, dedim pıṣík vidami taktircam ayagima djjed doktor sordu neden ameliyat istemedin, dedim korktum 😂

• Haha

Eru

Platin Üye
45 dk yürüyüs yaparsam, hoop yavas ol diyo :)

Gerçekten kötü şeyler bunlar. Kemik ağrısı sızısı hiçbir şeye benzemiyor. Umarım yavaş yavaş toparlarsın. Senin durumun daha kötü. Benim el bileğim boşta duruyor ama ayak bileği bütün vücudun ağırlığını taşıyor.

CaT

🎈
Board Admin
Gerçekten kötü şeyler bunlar. Kemik ağrısı sızısı hiçbir şeye benzemiyor. Umarım yavaş yavaş toparlarsın. Senin durumun daha kötü. Benim el bileğim boşta duruyor ama ayak bileği bütün vücudun ağırlığını taşıyor.

Tesekkür ederim 🤗 evet, ayak zor 4 hafta üstüne basmayinca, inanirmisin insan yürümeyi unutacak hale geliyor. Ama artik iyi cok sükür..

• Saril

Eru

Platin Üye
Tesekkür ederim 🤗 evet, ayak zor 4 hafta üstüne basmayinca, inanirmisin insan yürümeyi unutacak hale geliyor. Ama artik iyi cok sükür..

Umarım bir daha başına böyle şeyler gelmez. İyi olmasına sevindim.

• Kalp
Tepkiler: CaT

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Her kartta bir şeyler anımsadım.
Babamı 1,5 ay önce kaybettim. İlk açılan mezar kartı bunu hatırlattı. Babamın vefatından bir ay önce, uzun süreli ilişkim bitmişti. Bu da büyük bir kayıptı. Diğer kartların anlamları umurumda değil.
bende 1 buçuk yıl
Başın sağ olsun
Kartların tutması beni ürpertiyor.

• Beğen
Üst Alt