Biri dal uzatıp çeksinİyi ki göle işememişim. Yoksa göle düşerdim. Ben sarhoş. Arkadaşlarım sarhoş. Hiçbirimiz yüzme bilmiyoruz. Geberir giderdim valla.
Demek ki neymiş bu durumda içmeyen birini alacaksınız yanınıza büyük geçmiş olsun
Biri dal uzatıp çeksinİyi ki göle işememişim. Yoksa göle düşerdim. Ben sarhoş. Arkadaşlarım sarhoş. Hiçbirimiz yüzme bilmiyoruz. Geberir giderdim valla.
Hayır. Baştan yaşadığım ilçenin hastanesine gittik. Doktor bileğimi kurcaladı, büyükşehir hastanesine yolladı ameliyat olmalı dedi. Oraya gittiğimizde başka bir doktor kurcaladı, alçıya alıp yolladı. Daha sonra farklı bir hastanede kontrole gittim. Doktor "bunu ameliyat etsek bile bir şey değişmez. Böyle kalıcak" dedi. Ben de üstüne düşmedim pek fazla.narkoz falan vermedilermiiii
Biri dal uzatıp çeksin
Demek ki neymiş bu durumda içmeyen birini alacaksınız yanınıza büyük geçmiş olsun
Hayır. Baştan yaşadığım ilçenin hastanesine gittik. Doktor bileğimi kurcaladı, büyükşehir hastanesine yolladı ameliyat olmalı dedi. Oraya gittiğimizde başka bir doktor kurcaladı, alçıya alıp yolladı. Daha sonra farklı bir hastanede kontrole gittim. Doktor "bunu ameliyat etsek bile bir şey değişmez. Böyle kalıcak" dedi. Ben de üstüne düşmedim pek fazla.
Öyle kaldimi yani? Bastan üstüne düsmeseydin iyiydi .p kötü espiri pardon sjjs
Sol elin çok lazım olmuyordur boş verİyiydi.
Ya ben fizik tedaviye bile gitmedim. Sinirim bozuldu mu kafam kopsa fark etmez. Oradan oraya, oradan oraya yollayıp duruyorlar. Elimi kullanabiliyor muyum? Kullanabiliyorum. Sorun yok o zaman. Böyle düşündüm.
Sol elin çok lazım olmuyordur boş ver
İyiydi.
Ya ben fizik tedaviye bile gitmedim. Sinirim bozuldu mu kafam kopsa fark etmez. Oradan oraya, oradan oraya yollayıp duruyorlar. Elimi kullanabiliyor muyum? Kullanabiliyorum. Sorun yok o zaman. Böyle düşündüm.
Ah bu koç burclari, burçlara inanmiyorsun ama sana benim reel hayatimdan birini tanistirsam aha bu da ayni ben diyeceksinagri sizi yoksa dicemde, iste gecer zamanla.. magnezyum kalsiyum d3 kullan ama , bana doktor tavsiye etmisti
Topuklu ayakkabiyi 5-6 yil giyemedim, hep sizliyordu... fizik tedaviye bende gitmedim nan, bana doktor neden fizik tedavi yazmadi? Gittim mi yoksa? Gittim sanirim, bi kac hareket hatirluyorum
Koç gibiyim diyorum, geçiyorum. :)
Saldım ya. Alıştım acısına. Öyle çok rahatsız edici bir ağrı değil. Çok zorlarsam bir kemik acısı hissediyorum o kadar. Alışılmayacak şey değil.
Şimdi iyisindir umarım?
45 dk yürüyüs yaparsam, hoop yavas ol diyo :)
Gerçekten kötü şeyler bunlar. Kemik ağrısı sızısı hiçbir şeye benzemiyor. Umarım yavaş yavaş toparlarsın. Senin durumun daha kötü. Benim el bileğim boşta duruyor ama ayak bileği bütün vücudun ağırlığını taşıyor.
Tesekkür ederim 🤗 evet, ayak zor 4 hafta üstüne basmayinca, inanirmisin insan yürümeyi unutacak hale geliyor. Ama artik iyi cok sükür..
Ne verelim ablama..tutturdun diyelim benim sayılara. payım nedir ? :d
bende 1 buçuk yılHer kartta bir şeyler anımsadım.
Babamı 1,5 ay önce kaybettim. İlk açılan mezar kartı bunu hatırlattı. Babamın vefatından bir ay önce, uzun süreli ilişkim bitmişti. Bu da büyük bir kayıptı. Diğer kartların anlamları umurumda değil.
Senin de başın sağolsun.bende 1 buçuk yıl
Başın sağ olsun
Kartların tutması beni ürpertiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.