Buna bayiliyorummm ben
bende sana yavru ceylan
Buna bayiliyorummm ben
Tayyip Erdoğan'ın yanından fırtan Nebati gibi mi?Çok sade bir tanımla erkeklerin daha ön planda ve daha ayrıcalıklı olduğu bir sistem derdim.
O başka bir olay.Tayyip Erdoğan'ın yanından fırtan Nebati gibi mi?
Bu kalkan denilen, rengi sönük hale getiren şeysi mi @nunuTelefonla bilgisayarı okuma moduna aldım.
Mavi ışığa maruz kalmadığım için uykum geliyor.
Bende sanıyordum ki ben uyuyamıyorum...
Benim telefonumda okuma modu yazıyor sönük olmuyor canlı fakat sarıBu kalkan denilen, rengi sönük hale getiren şeysi mi @nunu
Mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirimO başka bir olay.
Erdoğanın yanındaki nebati liyakat ( bu tartışılabilir bi konu ) ilgili bir sorun ataerkillikle ilgili değil ataerkillikte önem ve imtiyaz kadınlar karşısında erkeklere sağlanır bu durumdaysa seçen kişi kendi isteklerine göre imtiyaz sağlamış ve seçim yapmıştır. (Umarım farklı bir konudan bahsemedin çok alakasız bir cevap vermiş olabilirim ama daha anlaşılabilir olmasını istiyorsan başkalarına da sorabilirsin belki ben anlatamıyorumdur)Mala anlatır gibi anlatırsanız sevinirim
yakışmış mıFosillik avatarını değiştirmiş.
Hiçbir şey anlaşılmıyor, öteki de kötüydü.yakışmış mı![]()
küçükken ailem bişileri anlasın diye bekledimHiçbir şey anlaşılmıyor, öteki de kötüydü.
Ben kimseye olmuş mu diye sormuyorum ama... : ))küçükken ailem bişileri anlasın diye bekledim
büyüdüm başka şeyler.
artık anlaşılmayı beklemiyorum
kötüydü diyene bak 144p antik kuntik bi pp koymuş bana sallıyor![]()
sormana ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ((:Ben kimseye olmuş mu diye sormuyorum ama... : ))
Arkadaş Grizu gibi. Recep İvedik misali 28-29 yılın patlamasını yaşayacak bulsa.
View: https://twitter.com/haklisinkadir/status/1688276353047519233
Cok kadin var bakireligini bu sekil adamda kaybetmeye niyetli, sen aldiklari haza bak o zaman.
Harem kuruyum o hazzi bulamam daha
Zaten kısa devre yapmasına az kalmış. Biraz daha zorlarsa güç devresini yakacak.Cok kadin var bakireligini bu sekil adamda kaybetmeye niyetli, sen aldiklari haza bak o zaman.
Harem kuruyum o hazzi bulamam daha
Zaten kısa devre yapmasına az kalmış. Biraz daha zorlarsa güç devresini yakacak.
Şimdi olay şu mu@Chen ge ge diyet felan fistik iste bu isler 🤣
Şimdi olay şu mu
Kendini erkeğine ya da kadınına saklamak?
Değmez
Hiç değmez heee dersen ki ben daha kaliteli ilişki istiyorum o olabilir ama diğer türlü bir perhiz bünyeye ağir biyolojik saatin işlerken etmeaslında kendini kendine saklamakTolere edemeyecek dozlarda yaşamak
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.