Bütün gün baş ağrısı mide bulantısı of eve gitmek istiyorum en acilinden
Sen de migren mi var?
Bütün gün baş ağrısı mide bulantısı of eve gitmek istiyorum en acilinden
Gizemli havalar djdjjd sanki biz okumuyorut hangi isi@alcatraz nabtın o işi hallettin mi ?
Evet migren var bende 🥲Sen de migren mi var?
İşini hakkıyla yapan bir tek insan yok. Üstüne birde milletin beyni, fazla ekmek yemekten gebeş olmuş.Hayırdır lordum? Bu ülkenin insanı bazen hakikaten illallah ettirebiliyor fakat merak ettim şimdi.
bu yulaf yenmiyor yaaa
☺️ Onlara da cips versek yemezler bence.bu yulaf yenmiyor yaaa
allah atlara sabır versin cidden
zevksiz at kafaları yaaa☺️ Onlara da cips versek yemezler bence.
Sağlıklı ve kaliteli bir hayat için dikkat ediyorlardır belki o şekilde beslenmemeye. 🙂zevksiz at kafaları yaaa![]()
Uykumu düzelttimmmm hahahah
Yılların sorununu çözdük çok basitmiş sebebi telefon pc mavi ışık 🤦🤦🤦
Telefonla bilgisayarı okuma moduna aldım.Nasilll yanii hemen bize de acikliiik getirmelisinnn 🤩🤩😛
iyiyim bebitonasılsın ? @starbucks kurabiyesi
bugün verilen sözlerin tutulma vakti olarak düşünüyorum ne dersin aoldskasld
sen bilirsiniyiyim bebito
tembellik yapmaktan yanayım ben cjnxkdkf
View: https://twitter.com/muhendisyenn/status/1687496507363078144
Şu kız milletine keko ve davar sevmenin zararlı olduğunu nasıl anlatacağız acaba? Dizilerden midir, monosodyum glutamat etkisinden midir nedir nerede davar ve iki ayaklı barzo var peşlerinden gidiyorlar. Kimse kusura bakmasın veya baksın, ülkemizdeki kızların büyük çoğunluğunda ciddi bir zeka problemi var. (Benim aile dostumun salak bir kızı da böyle müptezel keşin biriyle evlendi, sonra boşandı. Dayak şiddet gırlaydı zaten.) Hayır T.C. sınırları içindeki kızlar hayvansever ise iki ayaklı barzoları sevmelerine gerek yok. Bir kedi, köpek, sincap sahiplensinler daha faydalı olurlar. Türk kızlarının iki ayaklı barzo & davar sevgisi bitmedikçe, bu cinayetler de bitmez.
Onlar zaten malın önde gideni. Bir kıza hayatına alacağı erkek konusunda hiçbir şey öğretmeyen bir aile (ana baba) benim gözümde en ağır küfürleri de hak ediyor da, şimdi burada küfür edip banlanmayalım. Sırf iki dakikalık zevk için çocuk yaparak, çüküşerek olmuyor bu hayat. Ağaç bile, meyve sebze bile bakım isterken bunlar kedilerden beter şekilde evlatlarına sahip çıkmıyorlar. Hiçbir şey öğretmiyorlar.Onu (kızı) yetiştirenlere de saydır azcık, hak geçmesin.
çok istersen olur bencesen bilirsin
teklif var ısrar yok![]()
çok isteyip istemediğimi nasıl ölçebilirim peki ?çok istersen olur bence
View: https://twitter.com/muhendisyenn/status/1687496507363078144
Şu kız milletine keko ve davar sevmenin zararlı olduğunu nasıl anlatacağız acaba? Dizilerden midir, monosodyum glutamat etkisinden midir nedir nerede davar ve iki ayaklı barzo var peşlerinden gidiyorlar. Kimse kusura bakmasın veya baksın, ülkemizdeki kızların büyük çoğunluğunda ciddi bir zeka problemi var. (Benim aile dostumun salak bir kızı da böyle müptezel keşin biriyle evlendi, sonra boşandı. Dayak şiddet gırlaydı zaten.) Hayır T.C. sınırları içindeki kızlar hayvansever ise iki ayaklı barzoları sevmelerine gerek yok. Bir kedi, köpek, sincap sahiplensinler daha faydalı olurlar. Türk kızlarının iki ayaklı barzo & davar sevgisi bitmedikçe, bu cinayetler de bitmez.
Telefonla bilgisayarı okuma moduna aldım.
Mavi ışığa maruz kalmadığım için uykum geliyor.
Bende sanıyordum ki ben uyuyamıyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.