Hiç değmez heee dersen ki ben daha kaliteli ilişki istiyorum o olabilir ama diğer türlü bir perhiz bünyeye ağir biyolojik saatin işlerken etme
hiç bişi olduğu yok
Hiç değmez heee dersen ki ben daha kaliteli ilişki istiyorum o olabilir ama diğer türlü bir perhiz bünyeye ağir biyolojik saatin işlerken etme
Bu şey değil mi mahrumiyet, izole etmek. Ay buna birşey diyorlardı. Konuya da lap diye daldim😂 oruç, bütün zevklere belli süre oruc. Kesin yine karıştırıyorum😂aslında kendini kendine saklamakTolere edemeyecek dozlarda yaşamak
![]()
Bu şey değil mi mahrumiyet, izole etmek. Ay buna birşey diyorlardı. Konuya da lap diye daldim😂 oruç, bütün zevklere belli süre oruc. Kesin yine karıştırıyorum😂
Seni gidi seni teşekkür ederimErdoğanın yanındaki nebati liyakat ( bu tartışılabilir bi konu ) ilgili bir sorun ataerkillikle ilgili değil ataerkillikte önem ve imtiyaz kadınlar karşısında erkeklere sağlanır bu durumdaysa seçen kişi kendi isteklerine göre imtiyaz sağlamış ve seçim yapmıştır. (Umarım farklı bir konudan bahsemedin çok alakasız bir cevap vermiş olabilirim ama daha anlaşılabilir olmasını istiyorsan başkalarına da sorabilirsin belki ben anlatamıyorumdur)
Allah seniiiiii fasulye mi😂😂😂evetfasulye cazip gelsin hala istiyorsan , belli bir süre uzak duracaksın
id' bebek gibi, verdiğinle asla yetinmez , buralarda bilge bir aplamız diyodu bunu da
Allah seniiiiii fasulye mi😂😂😂
Yine de bazı mahrumiyetler sonucunda yanliş kararlar alınabiliyor hepten damak tadın bozulmasın dahiç bişi olduğu yokgeri çekilme haliyle her şeyde olduğu gibi sancılı , ancak sonrası efsaneee
Ben sizin gibi bilimsel vs bilmem. Dedem çok yokluk yaşamış. Ben ondan bazı şeyleri biliyorum. Çok çok da lezzet kaybolur, az öz de lezzet vardır der. Hatta bazen mahrum birak ki özle der.
Demem beni koca eliyle kovalar 😂Kralın hükümdarlığı varsa, fukaranın ağzının tadı var. Bilim toplumsal belleğin yanında esamesi okunacak bir şey değil :)
Bizde şerbetle büyüdük @Lotus dede beye selamlar![]()
Demem beni koca eliyle kovalar 😂
Orda bir incir ağacı gördüm yiahhh🙈🙈
mola saatini bekliyorum acıktım. sen neptün ?eee nabıyonuz?
klimayla kesişiyorum iş atıyor bana nomissiz 🙃mola saatini bekliyorum acıktım. sen neptün ?
Hayat yaşamak için güzel çünkü 🙈seni gördüm daha iyi oldum @Lotus hanımcığımm nereden buluyorsunuz bu kadar güzel enerjileri hı?
ayrıca günün bu saatleri sıkıntılı öğleden sonra çıkmanı tavsiye ediyorum kiss 💋
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.