Ne etkisiydi o, bilmem ne etkisiydi.
Ben seni parçalara ayırmak istediğim bir etki😂😂 eşini bulacağım @Raison Detre
aydınlatalım, ben 13 sene önce bir hatuna beraber yürüyek mi dedim hala yanımda
bana bulsan bulsan kaçamak bulursun @Lotus
Ne etkisiydi o, bilmem ne etkisiydi.
Ben seni parçalara ayırmak istediğim bir etki😂😂 eşini bulacağım @Raison Detre
Yok eş derken hatununun kulağına fısıltılar göndereceğim demek istedim🤭 bana ne senin kaçamağından🤭aydınlatalım, ben 13 sene önce bir hatuna beraber yürüyek mi dedim hala yanımdao benim sosyal becerilerimi, ben onun sukuneti ve analitik zekasını aldım, huylu huyundan hesabı.
bana bulsan bulsan kaçamak bulursun @Lotus![]()
Yok eş derken hatununun kulağına fısıltılar göndereceğim demek istedim🤭 bana ne senin kaçamağından🤭
@Chen bu arkadaşı falakaya yatırsak mi?😒😄
@Chen bu arkadaşı falakaya yatırsak mi?😒😄
Nerde tutsam elinde kalıyorsun, olduuuuuu görüşürüz @Raison Detre 🤭🤭mazoşistim ben, yatırın hemen D:
Nerde tutsam elinde kalıyorsun, olduuuuuu görüşürüz @Raison Detre 🤭🤭
Yok öyle yağmaaaaaaaaaaaaaaaa.İnatçı çıktın 😛
Ben kazandım @Eru 🤭
Hadi ama anlamak için oynamıyoruz. Bir kelime ile ne tutturursak.Yok öyle yağmaaaaaaaaaaaaaaaa.
Orada doğru düzgün ifade edemiyorum söylemek istediklerimi. Hem soruları da tam algılayamıyorum. Tartışma varsa en önde bayrak taşırım.
Yenilgi falan kabul etmiyorum banane banane
Hadi ama anlamak için oynamıyoruz. Bir kelime ile ne tutturursak.
Kabul et yenildin bana🤭🤭🤭
Belki de kendi anlamlarımızı döktükNiye ama ben bir anlam çerçevesinde sormaya çalışıyodum hep.
İyi hadi bükemediğim bileği öpeyim şimdilik. Rövanşını alırım ama.![]()
Belki de kendi anlamlarımızı döktük
Kim bilebilir 🙈
Tebrik ederim iyi gittin ama🤭🤭
Ben uzun uzun yazabilen, yazdığını sürdürebilen bir insan değilim. Söyleyeceklerimi de sürekli unuturum zaten😂O yüzden kısa cümleler idare ediyorum🤭Sen de baya iyiydin hakkını yemeyeyim.
Bu tartışmaları kısıtlanmadan yaparız bir yerde. O zaman süper muhabbet döndürürmüşüz gibi geliyor bana.
Ben uzun uzun yazabilen, yazdığını sürdürebilen bir insan değilim. Söyleyeceklerimi de sürekli unuturum zaten😂O yüzden kısa cümleler idare ediyorum🤭
O oyun bana yetiyor😂
Nefret geldi bana bu ülkenin insanından.
Bence de yatmamız lazım saate bak sabah koşamayacağim bu gidişle 🤭🤭O zaman yattı o iş. Sağlık olsun.![]()
Bence de yatmamız lazım saate bak sabah koşamayacağim bu gidişle 🤭🤭
Sen arada uzun tartışmaya gir baskalari ile tek cümleyle yettim derim 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.