Bizi o eşsiz manzaradan mahrum bırakmadığın için cennetliksin biliyon mu ?@Eru evet çok dikkatimi çekti fayanslar ve çok beğendim herkese ilan edeyim dedim😅
Bizi o eşsiz manzaradan mahrum bırakmadığın için cennetliksin biliyon mu ?@Eru evet çok dikkatimi çekti fayanslar ve çok beğendim herkese ilan edeyim dedim😅
Çık, istemiyorum cenneti:))Bizi o eşsiz manzaradan mahrum bırakmadığın için cennetliksin biliyon mu ?![]()
evet nvidia. ne yapmam lazım şimdi sence ?
eline emeğine sağlık cidden harikasın.bak şimdi aziz dostum şu linkte yapay zekan için gereken arayüz var, ancak pytorch kütüphanesini kullanacağı için pyton kurman gerekecek, nvdia mı diye bilerek sordum çünkü nvidia nın cuda kütüphanesi kullanıyor arayüz.
yapman gerekenleri sıralıyorum linkleri ile beraber.
1 . Pyton 3.10.6 yı bilgisayarına kur, kurulum ekranında paket yüklemeyi etkinleştir tiki var onu işaretlemeden kurma. Link
2. "Sd web ui" yi zip olarak indir. Link
3. Git i kur . Link
4. sonra zip dosyasından çıkardığın klasöre gir ve klasör yolu yazan yere "cmd" yazarak komut ekranını aç
5. açtığın komut ekranına önce " git" yaz sadece, yazılardan git in çalıştığını anlarsın, sonra " git clone https://github.com/AUTOMATIC1111/stable-diffusion-webui.git " komutunu girerek arayüzünün gerekesinimleri otomatik olarak yüklenecek.
6. yüklemeler bittikten sonra klasörün içinde ki "webui user" yazan toplu iş dosyasını çalıştıracaksın, komut ekranında sana özel bir link gelecek , oraya geldikten sonra hayırlı olsun sana ait bir metinden görüntüye işleyen bir yapay zekan var.
eğer gpt 4 gibi bir text2text kişisel yapay zeka isteyen olursa da onun da yolunu gösteririk. amme hizmeti.
any desk ile de kurabilirim
eline emeğine sağlık cidden harikasın.
pyton bilmiyorum yalnız yabancılık çeker miyim ? yada çekecek şeylere bulaşacak mıyım ?
ben kurmayı deneyim, beceremezsem any ile hallederiz.
eyv valla. şuan cok yorgunum müziğe verdim kendimi.her türlü hallederiz, pyton dili sadece argüman girerken işe yarayacak, xformers gibi işleyişi hızlandıracak argümanlar girmek gerekecek onlarıda kurduktan sonra gösteririm basit işler.
eyv valla. şuan cok yorgunum müziğe verdim kendimi.
yarın bakarım. beceremez gibi olursam yazarım sana.
sana özel mesaj atacaktım ama kapatmıştın. profilin de kapalı.
lazım olursa söylerim öm'den hallederiz
valla onu sana sormalı. eyv yine deniye kapalıysa aha açıyom
Deniz biraz uzak şimdilik,@Lotus nabıyon, denize mi giriyon gene
Deniz biraz uzak şimdilik,
Daha çok cehennem içindeyim bu sıralar 🤭
Sen hala donuyor musun Angarada @Raison Detre
Bu forum bu kadar yardımsever miymiş yahu ?bak şimdi aziz dostum şu linkte yapay zekan için gereken arayüz var, ancak pytorch kütüphanesini kullanacağı için pyton kurman gerekecek, nvdia mı diye bilerek sordum çünkü nvidia nın cuda kütüphanesi kullanıyor arayüz.
yapman gerekenleri sıralıyorum linkleri ile beraber.
1 . Pyton 3.10.6 yı bilgisayarına kur, kurulum ekranında paket yüklemeyi etkinleştir tiki var onu işaretlemeden kurma. Link
2. "Sd web ui" yi zip olarak indir. Link
3. Git i kur . Link
4. sonra zip dosyasından çıkardığın klasöre gir ve klasör yolu yazan yere "cmd" yazarak komut ekranını aç
5. açtığın komut ekranına önce " git" yaz sadece, yazılardan git in çalıştığını anlarsın, sonra " git clone https://github.com/AUTOMATIC1111/stable-diffusion-webui.git " komutunu girerek arayüzünün gerekesinimleri otomatik olarak yüklenecek.
6. yüklemeler bittikten sonra klasörün içinde ki "webui user" yazan toplu iş dosyasını çalıştıracaksın, komut ekranında sana özel bir link gelecek , oraya geldikten sonra hayırlı olsun sana ait bir metinden görüntüye işleyen bir yapay zekan var.
eğer gpt 4 gibi bir text2text kişisel yapay zeka isteyen olursa da onun da yolunu gösteririk. amme hizmeti.
any desk ile de kurabilirim
Hayde hayde hayde
Kalk @Raison Detre meydana çıkalım 😂
Bu forum bu kadar yardımsever miymiş yahu ?
Hey maşallah
Elinize sağlık bende denemek isterim.
Sen orda oyna ben burda @Raison Detre 🤭ben lafta kalmayı sevmiyom, gel ya da geliyim oynayalım![]()
Sen orda oyna ben burda @Raison Detre 🤭
Güle güle @Raison Detre sevmiştim seni de😂almim valla, telefonun, dm in ucunda peynir gemisi sevmiyom, icraat adamıyım ben![]()
Güle güle @Raison Detre sevmiştim seni de😂
Ne etkisiydi o, bilmem ne etkisiydi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.