eneee sen nerden gördün gıYumuşacıkkkk görünüyor tüyleri
Attı attı fotosunueneee sen nerden gördün gı
Anneleri seni sevdiyse bebekler de sever zamanlaisimleri yok ma şuan bir ikitanesi tıslıyorr beni görünce :)
Maşallah çok güzeller analarını ezmişler bu neee garibim ya 🥰
İyiyim teşekkür ederim Çok şükür diyelim.@Arthur nereye yazdığını karıştırdım
Bende iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
Uyku düzenin geri geldi mi:))
Zaman herşeyi sakinleştiriyor, sabredene.İyiyim teşekkür ederim Çok şükür diyelim.
evet evet biraz biraz toparladım şuanda daha iyi hissediyorum kendimi.
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederimZaman herşeyi sakinleştiriyor, sabredene.
Sevindim. Herşey senin için daha güzel olur umarım🤗
Kapanmasın zaten, biraz acı, an, hatıra ile insan daha güzel oluyor bence 🙈Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim
Bakalım kapanmıyor ama , dediğin gibi sakinleşiyor insan.
Bakalım bakalım , bugünlere şükredip hayatta kalmak için mücadele edeceğiz.Kapanmasın zaten, biraz acı, an, hatıra ile insan daha güzel oluyor bence 🙈
Yoksa yine mi gri gökyüzün varGün aymış aymasına da biz karanlıktayız.
Ellerine sağlık çiçeğim
Ellerinize sağlık hanımlar. :*
@Tonyukuk çay başlamadı mı daha?
Geç değil mi ya?Bu ay sonuna doğru.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.