velevki

🎈
Altın Üye
Keza aynı şekilde bende (: mutlu oldum

Teşekkür ederim şükür diyelim, siz nasılsınız efenim ?
Halimize şükür diyeyim. Umarım baki olursun burada,zira görmekten mutluluk duyarım. Yayın alıyor musun bir yerlerde?

SerdaR

Bronz Üye
Halimize şükür diyeyim. Umarım baki olursun burada,zira görmekten mutluluk duyarım. Yayın alıyor musun bir yerlerde?
Yaklaşık 6 aydır yayın almıyorum, şehir değiştirdiğim için bir süre yayın almayı da düşünmüyorum açıkçası (:

velevki

🎈
Altın Üye
Yaklaşık 6 aydır yayın almıyorum, şehir değiştirdiğim için bir süre yayın almayı da düşünmüyorum açıkçası (:
Aaa hayatında değişiklikler olmuş demek. Umarım iyi gelmiştir. Yayın almak istersen buranın radyosunda da dinlemek isterim seni, yahut her nerede alacak olursan.

SerdaR

Bronz Üye
Aaa hayatında değişiklikler olmuş demek. Umarım iyi gelmiştir. Yayın almak istersen buranın radyosunda da dinlemek isterim seni, yahut her nerede alacak olursan.
Fazlasıyla iyi geldi teşekkür ederim (: şu an yayın almak zor gibi, tabi burası icin değil genel olarak, ama mutlaka haber veririm

velevki

🎈
Altın Üye
Fazlasıyla iyi geldi teşekkür ederim (: şu an yayın almak zor gibi, tabi burası icin değil genel olarak, ama mutlaka haber veririm
İyi gelmesine yürekten sevindim, daim olsun. Anlaştık o halde. Kalemini okumayı da özlediğimi belirtmek isterim. Ne çok şey istedim değil mi .? .)
(Utanma emojisi)

alcatraz

🍻
Elmas Üye
@ivan divandelen ve @alcatraz keyifli diğer halinizi bulmalar efendim. Malum onları içen bı diğer evrene geçiyor ya.

Ben hazır çay içiyor iken @HolySpectre sende içer misin?
gülmeyi unuttuk be lotus

https://i.imgur.com/nF08teM.png

CaT

🎈
Board Admin
Merhaba @SerdaR hosgeldin, seni herkes taniyor bi benmi tanimiyorum :) iyi forumlar

Üst Alt