Aynen senin ifadeni almam lazım .dKonuşalım konuşalım. Çok oldu konuşmayalı
Aynen senin ifadeni almam lazım .dKonuşalım konuşalım. Çok oldu konuşmayalı
Silah falan varsa ben almiyim. Biz seni canımızı koru diye şaaptık kxkjskdkAynen senin ifadeni almam lazım .d
Sirinlik yapmaz mısınız sınırlı olmam lazım şu an .dSilah falan varsa ben almiyim. Biz seni canımızı koru diye şaaptık kxkjskdk
Ne kadar sınırlı olasın var cancağızım ona göre şirinlik yapiyim. Ayrıca değil 1.5 ay 1 yıl, 10 yıl geçse kıyamazsın kabul et. Minnoş yüreklisin sen biliyorum ben :*Sirinlik yapmaz mısınız sınırlı olmam lazım şu an .d
Şöyle diyelim biz buna senin bende ki yerini çok iyi biliyorsun bu hiç değişmeyecek bunu da biliyorsun güzelim (:Ne kadar sınırlı olasın var cancağızım ona göre şirinlik yapiyim. Ayrıca değil 1.5 ay 1 yıl, 10 yıl geçse kıyamazsın kabul et. Minnoş yüreklisin sen biliyorum ben :*
Bilmez olur muyum, umarım sen de biliyorsundur minnoşum. Gerçekten çok özledim seninle konuşmayı. Burada görünce çok sevindim. İyi ki geldin. Hele gözlerini görünce bi renklendi buralar :*Şöyle diyelim biz buna senin bende ki yerini çok iyi biliyorsun bu hiç değişmeyecek bunu da biliyorsun güzelim (:
Canımsın, bende özledim güzelim sohbetini ve seni fazlasıyla, şımartıyorsun beni bak :*Bilmez olur muyum, umarım sen de biliyorsundur minnoşum. Gerçekten çok özledim seninle konuşmayı. Burada görünce çok sevindim. İyi ki geldin. Hele gözlerini görünce bi renklendi buralar :*
haberler pek iyi değil civciv aslında 100 kilo olmuşum diyetisyen arıyorum beni durduracak senden naber ?@Ahu naber ya
Bende bir sürü bişeyle uğraşıyorum nolsun. Yahu durup ne yapacaksın boşver. Balık etli seven birisini bul. Hem sevdiği için iltifatlar edip kilolarınla barıştırır seni ne gerek var kilo vermeye hskdjshaberler pek iyi değil civciv aslında 100 kilo olmuşum diyetisyen arıyorum beni durduracak senden naber ?
Sen neyle uğraşıyorsun ki ayrıca çok güzel teselli veriyorsun yanağını uzatta kibarca öpeyimBende bir sürü bişeyle uğraşıyorum nolsun. Yahu durup ne yapacaksın boşver. Balık etli seven birisini bul. Hem sevdiği için iltifatlar edip kilolarınla barıştırır seni ne gerek var kilo vermeye hskdjs
Listenin başını çirkef insanlar çekiyor yetmez mi?Sen neyle uğraşıyorsun ki ayrıca çok güzel teselli veriyorsun yanağını uzatta kibarca öpeyim
Sen sakin ol annem çok canını sıkıyorlarsa dil çıkar geçListenin başını çirkef insanlar çekiyor yetmez mi?
Teselli konusunda berbat olduğumu kabul ve itiraf ediyorum.
Hxksjflsjfksj çok makul bir fikirSen sakin ol annem çok canını sıkıyorlarsa dil çıkar geç
Çay ve poğaça ya hayır demem:))size kahve ve sade poaça ısmarlayabilir miyim hanımefendi ?
bugün aldığım en iyi teklifti kaçıramamÇay ve poğaça ya hayır demem:))
Bizde size ayılmanız için sade kahve verelim @alcatraz
O kadar büyük değil, servetim. Teğet geçirebilirim belki?@-a- zekatını verse Ülkede ekonomi düzelir gibi
Nasıl yani bir küçük jet alacak kadar da değil mi?O kadar büyük değil, servetim. Teğet geçirebilirim belki?
Söğüt altına oturdum, bekliyorum seni. Yeşil zeytinde unutma tamam mı 🙈bugün aldığım en iyi teklifti kaçıramam![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.