Keza aynı şekilde bende (: mutlu oldumBen de görünce şaşırdım ve mutlu oldum.) Nasılsınız efenim?
Teşekkür ederim şükür diyelim, siz nasılsınız efenim ?
Keza aynı şekilde bende (: mutlu oldumBen de görünce şaşırdım ve mutlu oldum.) Nasılsınız efenim?
Halimize şükür diyeyim. Umarım baki olursun burada,zira görmekten mutluluk duyarım. Yayın alıyor musun bir yerlerde?Keza aynı şekilde bende (: mutlu oldum
Teşekkür ederim şükür diyelim, siz nasılsınız efenim ?
Yaklaşık 6 aydır yayın almıyorum, şehir değiştirdiğim için bir süre yayın almayı da düşünmüyorum açıkçası (:Halimize şükür diyeyim. Umarım baki olursun burada,zira görmekten mutluluk duyarım. Yayın alıyor musun bir yerlerde?
Aaa hayatında değişiklikler olmuş demek. Umarım iyi gelmiştir. Yayın almak istersen buranın radyosunda da dinlemek isterim seni, yahut her nerede alacak olursan.Yaklaşık 6 aydır yayın almıyorum, şehir değiştirdiğim için bir süre yayın almayı da düşünmüyorum açıkçası (:
Fazlasıyla iyi geldi teşekkür ederim (: şu an yayın almak zor gibi, tabi burası icin değil genel olarak, ama mutlaka haber veririmAaa hayatında değişiklikler olmuş demek. Umarım iyi gelmiştir. Yayın almak istersen buranın radyosunda da dinlemek isterim seni, yahut her nerede alacak olursan.
İyi gelmesine yürekten sevindim, daim olsun. Anlaştık o halde. Kalemini okumayı da özlediğimi belirtmek isterim. Ne çok şey istedim değil mi .? .)Fazlasıyla iyi geldi teşekkür ederim (: şu an yayın almak zor gibi, tabi burası icin değil genel olarak, ama mutlaka haber veririm
(: Alakası yok bence (: teşekkür ederim bu isteklerin için (:İyi gelmesine yürekten sevindim, daim olsun. Anlaştık o halde. Kalemini okumayı da özlediğimi belirtmek isterim. Ne çok şey istedim değil mi .? .)
(Utanma emojisi)
Hadi korurum dedim .d@SerdaR bey can güvenliğimizi korur musunuz burada?
Ben korurum sen merak etme paşam. Çok hoş geldin ve seni, muhabbetini çok özledim.Hadi korurum dedim .d
Benim can güvenliğim ne olacak peki ?
Hoş bulmamak elde değil :*@Civciv, hoş geldin çok:*
Hoş buldum, keza bende öyle cansın can (:Ben korurum sen merak etme paşam. Çok hoş geldin ve seni, muhabbetini çok özledim.
Bak bu sefer 1.5 ay sonra dönüş yapmadım bence bu şükredilesi bir durum sjxksnfkHoş buldum, keza bende öyle cansın can (:
Yok merak etme yazıyorum bunlari .dBak bu sefer 1.5 ay sonra dönüş yapmadım bence bu şükredilesi bir durum sjxksnfk
Çok kabardı mı kabahatler?Yok merak etme yazıyorum bunlari .d
Oooo haddiden fazla hemdeÇok kabardı mı kabahatler?
gülmeyi unuttuk be lotus@ivan divandelen ve @alcatraz keyifli diğer halinizi bulmalar efendim. Malum onları içen bı diğer evrene geçiyor ya.
Ben hazır çay içiyor iken @HolySpectre sende içer misin?
Güldüreyim mi?gülmeyi unuttuk be lotus
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.