Mutlu gitmişAllah rahmet eylesin ama buna çok güldüm ben nedense hdksjfksjEkli dosyayı görüntüle 8038
Sevgili küboo, hiç sorun değil canım. Gerçeklerden kaçmak bir işe yaramaz biz bu gerçekle yaşıyoruz artık. Paylaşım için üzülmeyin, Müsterih olun lütfen :*Sevgili @velevki o paylasim ile yarana tuz basmak istemezdim, cok afedersin...
Merhaba sevgili Lotus, ne güzel bir eylem bu. Çiçekler açtırıyorsun gönüllülere. Sevgiyle sarılıyorum.@velevki merhaba:))
Bugün nedense herkese gulumseyip merhaba diyesim geliyor.
Gönlümdeki neşe herkese bulaşsın. Ve sana da:) bugün rüzgar çok güzel hissettin mi?Merhaba sevgili Lotus, ne güzel bir eylem bu. Çiçekler açtırıyorsun gönüllülere. Sevgiyle sarılıyorum.
Bulaştığına emin olabilirsin. Çok içten hissettim. .) Eksik olmayın olur mu..Gönlümdeki neşe herkese bulaşsın. Ve sana da:) bugün rüzgar çok güzel hissettin mi?
Bu ne kiBunu bilen var mı ya?
Ekli dosyayı görüntüle 8046
Bilene karpuzlu sakız vericem hajshajdBu ne ki
ben teletabilere benzettimBunu bilen var mı ya?
Aralarında tahminimce bir 15 sene kadar zaman farkı vardır yaben teletabilere benzettim
Voltran :)Bunu bilen var mı ya?
Bilemedin sıfırVoltran :)
Bilemedin sıfır
Kesin bilemem o zamanAralarında tahminimce bir 15 sene kadar zaman farkı vardır ya
Ama gözlerim yaşardı karpuzlu sakızı nereye yolluyoruz? 😂Gece bahcesi desem. :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.