Senin yansimandir o. ) Merhaba güzelim.@velevki mi uyandı ya bişiler oldu bi güzellik geldi sabah sabah
Senin yansimandir o. ) Merhaba güzelim.@velevki mi uyandı ya bişiler oldu bi güzellik geldi sabah sabah
Merhabalar, nasılsın?Senin yansimandir o. ) Merhaba güzelim.
Keyifsiz ama iyiyim sen nasılsın?Merhabalar, nasılsın?
Al benden de bir o kadar da keyifsizliğinin sebebi neymiş senin?Keyifsiz ama iyiyim sen nasılsın?
Wp yazarım sebebini.Al benden de bir o kadar da keyifsizliğinin sebebi neymiş senin?
Pekala, birsürü öpüyorum. Sarılan emoji!Wp yazarım sebebini.
şarkıyı hatırlıyorum aslında ama bu sanatçıdan değil, tüdanya'nın söylediği halini hatırlıyorum:)
evet taa kendisi. izlerken hiç dikkatimi çekmemiş niyeyse @Küboo
bu tarz zaten uzun süredir kimsenin müzik tarzı değil bencemüzik tarzim degil aslinda ama ne bilim djsjjd
Bu yüzden bazen dizi ve filmleri iki kez izlerim, ikincide ilkinde görmedigin cogu seyi fark ediyorsun
bu tarz zaten uzun süredir kimsenin müzik tarzı değil bence
@velevki 🌹Hem Mevlana boşuna mı demiş;
"Gönül han değil dergahtir, paldır küldür girip çıkılmaz, günahtır" diye.
@Frithjof ortak sen nerdesin ya.. multim….
o kadar multi dedik… nasıl tanımadın? nickim değişik diye mi…:)
Taniyamadim hocam.Ama yine de cevap vereyim,zaman zaman yani gunde bir saati bulmasa da buraya yaziyorum.İste bir de doktora vs durumlari var.
Mahoni sen misin? Shhso kadar multi dedik… nasıl tanımadın? nickim değişik diye mi…
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.