Hatirladim sen polis akademisindeki mahonisin.Haytaver vardi o ne oldu hacim. :))İFŞALAMA KNK…..
kanka mefta….. :dHatirladim sen polis akademisindeki mahonisin.Haytaver vardi o ne oldu hacim. :))
Topragi bol olsun.Vallahi biz de oyle kendi halimizde takiliyoruz,ekmegimizin pesindeyiz. :)kanka mefta….. :d
Bumblebeeeeeeee 😂Su asagidaki otobot'un ismini google de sorgulamadan,cevap verirsen sakiza gerek kalmaz.Bilemezsen adresi dm atarim. :)
Ekli dosyayı görüntüle 8074
Dişlere öldüm gömün beni arasınaBir selfie çekeyim dedim, nasılım? Ekli dosyayı görüntüle 8086
Kürdan niyetine karıştırırım aödjskdjslfjsDişlere öldüm gömün beni arasına
Bana neden bildirim gelmiyor bazen ?
İyi, yalnız değilimişim:)Bana da yavaş @Lotus :/ teknik adminciğimizin bazı çalişmaları var sanırım
Gönderiyorum gitmiyor, zorluyorum açilmiyor mesajlar aynıyız çiçeğimİyi, yalnız değilimişim:)
umarım @HolySpectre yol çalışmaları bir an önce biter. Sana da kolay gelsin.
@Lucas dil öğrenmek konusunda çok yetenekli lotuscuğum bu konu üzerinde tartişirken 1 bardak su ikram edebilirsin
evet ikisini de biliyorum, diğer bildiklerim bende kalsın, olur mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.