Al iştee 🤦♀️
Hatılamadığın bir şey yüzünden 36736363 sayfalık münakaşaya değdi mi .s.s
Degmedi diyemem ya zevkliydi birkaç şey öğrendim mesela senden bazı yabancı olduğum terimler. Fena değildi diye düşünüyorum.
Al iştee 🤦♀️
Hatılamadığın bir şey yüzünden 36736363 sayfalık münakaşaya değdi mi .s.s
O zaman arada yapalım, ama seviyeyi orta okula falan çekelim yavaş yaval yükseltelim dbdndn böle eleştirdim ben de kendimi dbdjdjDegmedi diyemem ya zevkliydi birkaç şey öğrendim mesela senden bazı yabancı olduğum terimler. Fena değildi diye düşünüyorum.
Isim yaş şehir? 🤗
Ama bu nasıl tanışma, gözlerim yaşlı..Anonim joker hakkımı kullanıyorum
HADI BAŞLAYIN shshshskova burcu övelim hadi ksjdhfksjdfhksdjfhksjdhfkjshdfkjksdjfskdjhsdf
Noktadan sonra boşluk bırakın süreyya hanımmSaclarim agarmis...sanali birakma starti yavas yavas geliyo
Yıldızlar gibisin:))HADI BAŞLAYIN shshshs
Fala inanma, falsiz da kalma...Yeni fobi eklendi: burçlara aşırı inanan insanlar.
Ya vallahi ben anlam veremiyorum ya hxksjxksjxkx
Yani parlıyor muyum? ☀️Yıldızlar gibisin:))
@ivan divandelen seri köz getir bu akşam hüzün var hxksjskf
Güneş gibi parlıyor, yıldızlar gibi benzersizsin ki.Yani parlıyor muyum? ☀️
Naralar naralar:)HÜZÜN KOKAAAAAAAAAAR HASREEEEEEEEEEEET KOKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
Allah'ım, kalbim eriyor...Güneş gibi parlıyor, yıldızlar gibi benzersizsin ki.
Sana insan kaçakçısı buldum. 8000 euro çıkar mı kalem pil satışından? Çıkarsa hemen kaçırıyoruz seni jxlskdHÜZÜN KOKAAAAAAAAAAR HASREEEEEEEEEEEET KOKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
Peki pump hanim..sNoktadan sonra boşluk bırakın süreyya hanımm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.