En güzeli. Gri çok sinir bozucu çünkü.O zaman sürekli yazicam jdjsjsjd
Sanırım ortam yok benim. Ya hep ya hiç jdjsns
En güzeli. Gri çok sinir bozucu çünkü.O zaman sürekli yazicam jdjsjsjd
Sanırım ortam yok benim. Ya hep ya hiç jdjsns
Renk olarak güzel ben seviyorum. Ama duyhu/durum olarak evet katılıyorum.En güzeli. Gri çok sinir bozucu çünkü.
Canım civciv :* merhabaBir @velevki kondu buralara sanki
Hoşgeldin keyifli forumlarHoş bulduk. Çok güzel bir forum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Merhaba ve günaydın 🌝Canım civciv :* merhaba
Günaydın :)Merhaba ve günaydın 🌝
Bir sürü öptüm!Günaydın :)
Aynı nicelikte karşılık verdim ve sarıldım.Bir sürü öptüm!
Mesajınıza teşekkür ederim.Hoş geldin @Serdar Yıldırım güzel şiirlerin var
Kahkaha attimjdjdjdjdjdjdjd@alcatraz “üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun” konusunu aktif olarak sürekli yanıtlayıp bütün forumun kendisi hakkındaki düşüncelerini aldı. Kendisinden başka birşey düşünemiyoruz resmen işgal etti cjdlfjdlfjsl
Yozgatlı arkadaşımızın kafa zehir dhgdbjd kayserinin suyunu içmiş belli dbjdjd@alcatraz “üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun” konusunu aktif olarak sürekli yanıtlayıp bütün forumun kendisi hakkındaki düşüncelerini aldı. Kendisinden başka birşey düşünemiyoruz resmen işgal etti cjdlfjdlfjsl
@demeter sen neden alcatraza medeniyetsiz deyip benim sinirlerimi zıplattın![]()
Al iştee 🤦♀️Hatırlamıyorum gerçekten.
@demeter tanışalım mı? 😳
Isim yaş şehir? 🤗Tanışalım yoksa ben kendimi yorumlamaya devam edeceğim ve kendini yorumlamaktan banlandi diye tarihe geçeceğim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.