Bitti şükür,evimdeyim..@velevki hanım yolculuk bitti mi
Bitti şükür,evimdeyim..@velevki hanım yolculuk bitti mi
ben ananas suyu rica edebilir miyim ?Hepsinin köküne kibrit suyu kalan sağlara bakalım @Klaus
Kökünü aç karşim tabisiben ananas suyu rica edebilir miyim ?
tesekurlerKökünü aç karşim tabisi![]()
Zombi oyunu oynadım kankaUyyun tabii yaa zaten tekoo kimki tek başına takılsın .d
Bazı zamanlar çay da kafa yapiyo bende rakıya hiç ihtiyaç duymadım 😊
TeşekkürlerAfiyet olsun
Hoş bulduk. Çok güzel bir forum. Başarılarınızın devamını dilerim.@Serdar Yıldırım hoş geldin
Hoş geldin @Serdar YıldırımHoş bulduk. Çok güzel bir forum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Hoş bulduk. Mesajınıza teşekkür ederim.Hoş geldin @Serdar Yıldırım
O zaman yazmıyorum bi süre......@alcatraz “üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun” konusunu aktif olarak sürekli yanıtlayıp bütün forumun kendisi hakkındaki düşüncelerini aldı. Kendisinden başka birşey düşünemiyoruz resmen işgal etti cjdlfjdlfjsl
Masum bir şakaydı🥲O zaman yazmıyorum bi süre......
O zaman sürekli yazicam jdjsjsjdMasum bir şakaydı🥲
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.