bugün de kültürümüzü aç karnına ağzımıza yüzümüze laf yiyerek tamamladık çok şükür@alcatraz değişik bir fırça yemiş ndjddd
bu dünya ponçik kalpler için birer cehennem olabilir ama biz de kalbimizin ponçikliğinden kurtulalı çok oldu.@alcatraz iyi biri yaa, üzmeyin kendisini .)
Kalbinin ponçikliğini hiç bozma sen yine de.. uzmeyeceklerini düşünüyorum artık. Duydunuz mu eyyy forum .))))bu dünya ponçik kalpler için birer cehennem olabilir ama biz de kalbimizin ponçikliğinden kurtulalı çok oldu.
ama yine de üzmesinler velevki abla söyle onlara![]()
mor sığınma evlerinin numaraları vs var mı kendimi güvende hissetmiyorumKalbinin ponçikliğini hiç bozma sen yine de.. uzmeyeceklerini düşünüyorum artık. Duydunuz mu eyyy forum .))))
Kıymetli @pumpkin🧿 e emanet ediyoruz seni :) kanatları altına alacaktır.mor sığınma evlerinin numaraları vs var mı kendimi güvende hissetmiyorum![]()
Benim max alabileceğim yer mor ineğim olur çatı matı yok bende amaKıymetli @pumpkin🧿 e emanet ediyoruz seni :) kanatları altına alacaktır seni.
öküz alırık o paraya oğulll etmeeeBenim max alabileceğim yer mor ineğim olur çatı matı yok bende ama![]()
Ruhun fakir fakfakir 😒 dicem ama öküz olmuş kaç para 🚬öküz alırık o paraya oğulll etmeee
Niyr görmemişsin@alcatraz ben onu hic görmemiṣim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.