yaşamaya devam işte kral. bildiğin gibi.Güzel gidiyor başkan gündüz işler yoğun iyi zaman geciyor onun dışında takilmaca devam senden naber
yaşamaya devam işte kral. bildiğin gibi.Güzel gidiyor başkan gündüz işler yoğun iyi zaman geciyor onun dışında takilmaca devam senden naber
Teşekkürler @Fluffy@rick kusura bakma bu kez @İ love you nun pp güzel olmuş
Evet rahat.@Egolu Narsist Patriarkal tahtın rahat mı
Bir haftadır yoktun Frenkim kimlere kaydı çenenBenimki kaydı sanırım. 1 haftadır kapatamıyorum feci canım yanıyor
Söylemem Bir takım Real işler işteBir haftadır yoktun Frenkim kimlere kaydı çenen![]()
ona atıfta bulunduklarımı sen üstlenince ona sennin bunlar dedim beni patlattın diyorNe yaptın ki kıza
15:00 bal kabağı kabuğunu soymakla uğraştım ve ellerim pert
Bal kabağı tatlısı yapacağım çiçeğim harika oluyor akşam yaparım sanırım ellerim acıdı 😔Ne yapacaksin onunla cicegim, benimde var duruyo öyle
Aaa yeni mi gördüm ben mesajını 😔ona atıfta bulunduklarımı sen üstlenince ona sennin bunlar dedim beni patlattın diyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.