Senden hala bekliyor çay kahve bence @CaT yarın sabah da sen ısmarlaevet kurtarıcı o :) sen yinede kurtuldum sanma :)
Senden hala bekliyor çay kahve bence @CaT yarın sabah da sen ısmarlaevet kurtarıcı o :) sen yinede kurtuldum sanma :)
Selalemi istiyorsun yoksa kalipmi 🤣 sütlü mü bihtermi 🤣Hadi bi cikolata verde barisalim:))) yüzsüzlügün bu kadari djdjhbshs ben de az degilim hee
Bencede ismarlasin yani okadarda cimri değildir heralde :)Senden hala bekliyor çay kahve bence @CaT yarın sabah da sen ısmarla
Selalemi istiyorsun yoksa kalipmi 🤣 sütlü mü bihtermi 🤣
Bu şekil hiç düşünmemiştim garsonun baktığı gibi baka kaldım:)![]()
Böyle yapsam ayip mi olur jdjdjd
Bu şekil hiç düşünmemiştim garsonun baktığı gibi baka kaldım:)
evet katiliyorum sanalda olsa muhabbeti yetiyor
evet katiliyorum sanalda olsa muhabbeti yetiyor
Ben de düsünmemistim, görünce canim cekti 😋
![]()
Şelale yapmak için 1 kova yetermi 🤣 sıcak sıcak yeni çıktı :)
Aynen forumsal olarakOoo hepimize yeter benceeee🤩🤩🤩
![]()
Şelale yapmak için 1 kova yetermi 🤣 sıcak sıcak yeni çıktı :)
Senin yerine ben hallediyorum :))pek te güzel duruyo beee, agzim sulandi 😋 en sevdigimmmmm yiyecek ciklataaa
pek te güzel duruyo beee, agzim sulandi 😋 en sevdigimmmmm yiyecek ciklataaa
kahveylede iyi gidiyor türk kahvesi olmasada idare ediyok:)![]()
TeşekkürlerVay be, benden cok ciklat seven varmiymisss hdjdhs afiyet bal seker olsunnn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.