o senin mi kedin @environmental_engineer çok şeker bişi
bilerek öyle istedik asldjsalatalığı da kocaman koymuşlar kemirip mi yiyeceğiz sksjsj kahvaltiya lahmacun mu yapmişlar @HolySpectre
neyi biliyoruz burda tam olarak sjsjbilerek öyle istedik asldj
Salatanın vitamini kabuğunda o yüzden huharca linç edilerek masaya gelmesine gönlüm razı olmadı.neyi biliyoruz burda tam olarak sjsj
Bizde herşey organik. yumurtalarımız gezen tavuk yumurtası kıps 😉Hayır bir de sapı duruyor organik yaşami vurgulamak için bahçedeki topraği ile koysalarmiş masaya sjsj
çok gezen tavuğa iyi gözle bakmazlarBizde herşey organik. yumurtalarımız gezen tavuk yumurtası kıps 😉
tavuklarımız evvelki gün mervelerde kalmış tavuklarçok gezen tavuğa iyi gözle bakmazlar
Ben aç kaldım
- @Chen
- @SleepleSsS
- @HolySpectre
- @Karantina
- @Süreyya
- @Klaus
- @Barbara
- @BMOTheYargiMachine
- @scope
- @RaisonDetre
- @Biggie
- @Aranjuez
- @Chalota
- @Ebva
- @Plesk
- @Xasthur
- @Obfuscate
- @environmental_engineer
- @ENDERGROUND
- @Lastearth
- @Turkuaz
- @ibadeath
- @Bel far niente
- @Heavenly
- @simbat
![]()
Buyrun afiyet olsun :d sanal cömertliğime asla laf ettirmem @Chen hanım !
Ekli dosyayı görüntüle 650Şu konuları ben açsam zapık damgası yerim
Vay be kaç yıllık avukatım benim aklıma Gelmez bu cevapAma tamamen bilimsel açiyoruz biz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.