I know this sound, when dogs are prepare to attack make this sound.
Yeah be careful.
Takimlarini koparir alim allah.
I know this sound, when dogs are prepare to attack make this sound.
There is a Turkish proverb for you;Yeah be careful.
Takimlarini koparir alim allah.
There is a Turkish proverb for you;
barking dog does not bite.
so, i don't need to be careful.
Sonradan görme? aramızda ikinci dili doğduğu gibi konuşmaya başlayan varsa bilelim.Türkceyse türkcesini yaz.
Sonradan görme.
Hi.Sonradan görme? aramızda ikinci dili doğduğu gibi konuşmaya başlayan varsa bilelim.
@Biggie Beycim özelliginiz hayirli olsun.
Genelden ciktiniz artik.
@Biggie her zaman kapinin arkasinda durup da kolonya tutan o cok naif insan gibi bekliyor forumda.
Insan online olup onu görünce sanki evine gelmis gibi hisediyor.
Kiz kelimesini "Len" olarak degistirdim beynimde.çok teşekkür ederim sevgili Süreyya. Hanım kızımızı da pek severim, sağ ol
Icimden geldi.Neden?
He özür dilerim, esprisi filan var sandımIcimden geldi.
Icgüdüsel.s
Merve kim?He özür dilerim, esprisi filan var sandım
bir ton Merve var, spesifik olarak belirtebilir misin?Merve kim?
Sureyya astronot, muhtemelen kafa başka andromeda da.bir ton Merve var, spesifik olarak belirtebilir misin?
Yahu bir Merve var onunla ayipzli seyler konusuyorduk dememis miydi cok sevgili Biggie?
Onu soruyorum.
He bi sen bilion @Xasthur :s
Hi pardon.He onun dışında da bir ton Merve var idi hayatımda, sori
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.