Merhaba sevgili @Biggie arkadaşlarin çok sessiz bu aralararkadaşlar merhaba arkadaşlar nasılsınız arkadaşlar neler yabuyorsunuz arkadaşlar
Sen nedenini biliyor olabilir misin
Merhaba sevgili @Biggie arkadaşlarin çok sessiz bu aralararkadaşlar merhaba arkadaşlar nasılsınız arkadaşlar neler yabuyorsunuz arkadaşlar
Selamlar 🖖 eh işte sade kahve gibi ne tadı var ne tuzuarkadaşlar merhaba arkadaşlar nasılsınız arkadaşlar neler yabuyorsunuz arkadaşlar
Selamlar 🖖 eh işte sade kahve gibi ne tadı var ne tuzu
ne yazık ki bilmiyorum canım ya:/ bende de açık sürekli forum ama fazla şaabamıyorum proceler filandan ötürü.Merhaba sevgili @Biggie arkadaşlarin çok sessiz bu aralar
Sen nedenini biliyor olabilir misin
kahve içen bireyin özsaygısı sıfırdır.Selamlar 🖖 eh işte sade kahve gibi ne tadı var ne tuzu
ne yazık ki bilmiyorum canım ya:/ bende de açık sürekli forum ama fazla şaabamıyorum proceler filandan ötürü.
çok teşekkür ederim.kolay gelsin çiçeem
Az şekerli candırAslında sade kahvenin tadı var
diğerleri şerbet gibi
Filtre kahve filan falan için eyvkahve içen bireyin özsaygısı sıfırdır.
çok teşekkür ederim.
sen naabuyosun, nasıl gidiyor hayad
Rahat batıyorsa sıkıntı yok @Chen cim keşke hep rahat batsa..Nasıl olsun raat batıo
Rahat batıyorsa sıkıntı yok @Chen cim keşke hep rahat batsa..
Yok öyle değil arkadaşlar neden üzerime geliyorsunuz. Yazmaya korkuyorum. Hep bir şeyler batırmak istiyorsunuz çok ayibb kınıyorum sizi lkjasdÖyle çok kalpten istedin ki bana da batsa der gibi istedin sjs
Yok öyle değil arkadaşlar neden üzerime geliyorsunuz. Yazmaya korkuyorum. Hep bir şeyler batırmak istiyorsunuz çok ayibb kınıyorum sizi lkjasd
.kahve de benden olsun o zaman
Teşekkurler komikli birisin.kahve de benden olsun o zaman
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.